Posted by alcedrixadmin

Forcimi i mbrojtjes së fëmijëve është me rëndësi jetike për shumë nëna që duan t’u japin fëmijëve të tyre mirëqenien më të mirë të mundshme. Për më tepër, farmacistët nga Barcelona, na tregojnw se si mund të forcojmë mbrojtjen tek fëmijët. Si zhvillohet sistemi imunitar i një fëmije? Sistemi imunitar fillon të zhvillohet në barkun […]

Chela-Mag B6 +D3 është shtesë ushqimore i cili përmban një formulë të magnezit shumë të absorbueshëme në formën e kelatit të aminoacidit Albical (magnez bisglicinat). Është i pasuruar me vitaminë B6, e cila bashkë me magnezin luan rol të rëndësishëm në proceset metabolike. Produkti përmban nivel të lartë të vitaminës D3 (2000IU). Përparësitë e Chela […]

Fatkeqësisht, shumë besojnë se deodorantët dhe antidjersit janë të gjithë të njëjtë dhe se të gjithë kanë të njëjtin efekt në djersitje. Kjo nuk është e vërtetë dhe veçanërisht për ata që vuajnë nga djersitja e tepërt, ndryshimi midis produkteve është i një rëndësie të madhe. Antiperspirantët përmbajnë një lloj kripe alumini, e cila kundërshton […]

Hulumtimet shkencore vërtetojnë se: Ekstraktet e manaferrës, lajmit dhe kamomilit, vitamina C (në fo rmën e acidit L-askorbik të mikrokapsuluar PureËay-C®), vitamina B6, zinku dhe seleniumi janë një kombinim përbërësish që kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar. Së bashku ato përforcojnë dhe mbrojnë trupin. Për më tepër, ekstraktet e lajmit dhe kamomilit kanë një […]

Shumë prej nesh veshin këpucë pak a shumë gjatë gjithë ditës, në punë, në shkollë, gjatë udhëtimeve etj. Nëse dëshironi të shmangni djersitjen e këmbëve, shqetësimin për heqjen e këpucëve para të tjerëve, ngrirjen e këmbëve të ftohta të lagura gjatë dimrit ose prishjen e këpucëve të reja, elegante verore, Absolute Torr Wipe është zgjidhja […]

NADH, serine, CoQ10… Si mund t’ju ndihmojnë këta përbërës që të jeni më pak të stresuar dhe të shqetësuar? Stresi dhe ankthi varfërojnë gjëndrat mbiveshkore dhe ndalojnë prodhimin e disa neurotransmetuesve (si dopamina, serotonina dhe norepinefrina). Përveç këtyre pasojave fiziologjike, stresi dhe ankthi mund të ndikojnë negativisht në mirëqenien tonë dhe shëndetin tonë të përgjithshëm, […]

top