Koncentrim

NADH, serine, CoQ10… Si mund t’ju ndihmojnë këta përbërës që të jeni më pak të stresuar dhe të shqetësuar? Stresi dhe ankthi varfërojnë gjëndrat mbiveshkore dhe ndalojnë prodhimin e disa neurotransmetuesve (si dopamina, serotonina dhe norepinefrina). Përveç këtyre pasojave fiziologjike, stresi dhe ankthi mund të ndikojnë negativisht në mirëqenien tonë dhe shëndetin tonë të përgjithshëm, […]

top