Mbrojtje

Forcimi i mbrojtjes së fëmijëve është me rëndësi jetike për shumë nëna që duan t’u japin fëmijëve të tyre mirëqenien më të mirë të mundshme. Për më tepër, farmacistët nga Barcelona, na tregojnw se si mund të forcojmë mbrojtjen tek fëmijët. Si zhvillohet sistemi imunitar i një fëmije? Sistemi imunitar fillon të zhvillohet në barkun […]

Chela-Mag B6 +D3 është shtesë ushqimore i cili përmban një formulë të magnezit shumë të absorbueshëme në formën e kelatit të aminoacidit Albical (magnez bisglicinat). Është i pasuruar me vitaminë B6, e cila bashkë me magnezin luan rol të rëndësishëm në proceset metabolike. Produkti përmban nivel të lartë të vitaminës D3 (2000IU). Përparësitë e Chela […]

Hulumtimet shkencore vërtetojnë se: Ekstraktet e manaferrës, lajmit dhe kamomilit, vitamina C (në fo rmën e acidit L-askorbik të mikrokapsuluar PureËay-C®), vitamina B6, zinku dhe seleniumi janë një kombinim përbërësish që kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar. Së bashku ato përforcojnë dhe mbrojnë trupin. Për më tepër, ekstraktet e lajmit dhe kamomilit kanë një […]

top