Lëkurë

Fatkeqësisht, shumë besojnë se deodorantët dhe antidjersit janë të gjithë të njëjtë dhe se të gjithë kanë të njëjtin efekt në djersitje. Kjo nuk është e vërtetë dhe veçanërisht për ata që vuajnë nga djersitja e tepërt, ndryshimi midis produkteve është i një rëndësie të madhe. Antiperspirantët përmbajnë një lloj kripe alumini, e cila kundërshton […]

Shumë prej nesh veshin këpucë pak a shumë gjatë gjithë ditës, në punë, në shkollë, gjatë udhëtimeve etj. Nëse dëshironi të shmangni djersitjen e këmbëve, shqetësimin për heqjen e këpucëve para të tjerëve, ngrirjen e këmbëve të ftohta të lagura gjatë dimrit ose prishjen e këpucëve të reja, elegante verore, Absolute Torr Wipe është zgjidhja […]

top