FtohjeÇka është ulgrip hot?

Çka është ulgrip hot?

Hulumtimet shkencore vërtetojnë se:

Ekstraktet e manaferrës, lajmit dhe kamomilit, vitamina C (në fo

rmën e acidit L-askorbik të mikrokapsuluar PureËay-C®), vitamina B6, zinku dhe seleniumi janë një kombinim përbërësish që kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar. Së bashku ato përforcojnë dhe mbrojnë trupin.

Për më tepër, ekstraktet e lajmit dhe kamomilit kanë një efekt qetësues në fyt dhe kordat vokale, veçanërisht në rastin e acarimit. Përveç kësaj, ekstrakti i lajmit mbështet ekspektorimin, i cili ndihmon në ruajtjen e funksionit normal të sistemit të frymëmarrjes. Ekstrakti i manaferrës ka një efekt mbështetës në kollën dhe shterrjen e zërit. 

Beta-glukani, (beta-1,3/1,6-D glukan) i përket grupit të polisaharideve, është i pranishëm natyrshëm, si p.sh. në muret qelizore të majave të birrës (Saccharomyces cerevisiae), dhe karakterizohet nga një afinitet ndaj qelizat imune (makrofagët, neutrofilet dhe limfocitet). 

Zinku (si aminoacidi kelat Albion®), seleni dhe vitamina C ndihmojnë në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.  

Niacina dhe vitaminat C dhe B6 karakterizohen nga një ndikim i dobishëm në sistemin nervor, duke kontribuar në reduktimin e lodhjes dhe ruajtjen e metabolizmit normal të energjisë.

Ulgrip hot tm – përparësitë e forta të produktit

Përbërja komplekse: dymbëdhjetë përbërës aktivë. 

Përmbajtja e lartë e koncentratit të mjedrës së tharë, vitaminës C në formën e PureËay-C, lajmit dhe kamomilit. 

Kombinim unik i beta-glukanit dhe vitaminave të grupit B  

Vetëm dy qese në ditë.

Çka është ulgrip junior tm?

Falë përbërjes së tij, Ulgrip Junior mbështet imunitetin e fëmijëve. Redukton simptomat që vijnë nga acarimet e fytit, si kolla dhe zëri i shterrur. Produkti vjen në formë të pluhurit të tretshëm, i përshtatshëm për fëmijët. Konsumohet si pije e nxehtë. 

Përparësi e produktit është kombinimi unik i pluhurit të qershisë acerola, i standardizuar për përmbajtjen natyrale të vitaminës C dhe mjaltit. Produkti përfshin gjithashtu mjedër pluhur, si dhe koncentrat frutash të manaferrës. 

Për më tepër, është e pasuruar me ekstrakte të zgjedhura të lajmit dhe kamomilit, dhe rutinit. Ulgrip Junior do të thotë mbështetje maksimale për fëmijën tuaj gjatë sezonit të gripit dhe ftohjes. 

Ulgrip junior tm – kur përdoret?

Produkti rekomandohet veçanërisht për përdorim në sezonin e gripit dhe ftohjes (vjeshtë, dimër dhe fillimet e pranverës). Mund të përdoret në ato periudha kur organizmi është i dobësuar dhe i lodhur dhe si mbështetje për sistemin e frymëmarrjes, veçanërisht për acarimet e mukozave të fytit dhe kordave vokale (kollë, thatësi dhe zë i shtjerrur). 

Për më tepër, rekomandohet në situata me ekspozim të shtuar ndaj stresit oksidativ dhe nevojës më të madhe për vitaminë C 

Hulumtimet shkencore vërtetojnë se: 

Ekstraktet e lajmit dhe kamomilit, si dhe manaferra dhe vitamina C natyrale nga qershitë acerola, formojnë një kombinim që kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar. Falë kësaj, ato përforcojnë pengesën natyrore mbrojtëse të trupit. 

Përveç kësaj, vitamina C merr pjesë në mbrojtjen e qelizave kundër stresit oksidativ, kontribuon në reduktimin e lodhjes dhe mbështet funksionimin normal të sistemit nervor. 

Ekstraktet elajmit  dhe kamomilit kanë një efekt qetësues në fyt dhe kordat vokale, veçanërisht në rastin e acarimit të tyre. Ekstrakti i lajmit mbështet ekspektorimin, i cili ndihmon në ruajtjen e funksionimit normal të sistemit të frymëmarrjes. Rrushi I malit ka një efekt mbështetës për kollën dhe shtjerrjen e zërit. Mjalti, manaferra dhe mjedra janë përbërës të cilët për shumë vite janë përdorur si kura shtëpiake për të rritur imunitetin dhe kura tradicionale për ftohjet. 

Ulgrip junior tm – përparësitë e produktit

Përbërja komplekse: tetë përbërës aktivë 

Aromë e shijshme e mjedrës dhe mjaltit 

Një përbërje unike me koncentrat frutash: rrush mali, qershi acerola, Rutin, lajm dhe ekstrakt kamomili 

I destinuar për fëmijët mbi 3 vjeç 

Vetëm një qese në ditë 

top