LëkurëAbsolute dry – torr, mban këmbët dhe këpucët pa erë

Absolute dry – torr, mban këmbët dhe këpucët pa erë

Shumë prej nesh veshin këpucë pak a shumë gjatë gjithë ditës, në punë, në shkollë, gjatë udhëtimeve etj. Nëse dëshironi të shmangni djersitjen e këmbëve, shqetësimin për heqjen e këpucëve para të tjerëve, ngrirjen e këmbëve të ftohta të lagura gjatë dimrit ose prishjen e këpucëve të reja, elegante verore, Absolute Torr Wipe është zgjidhja perfekte! 

Ka një sërë gjërash që mund të bëni për t’i mbajtur këmbët tuaja të thata dhe këpucët tuaja të freskëta dhe të thata, për shembull duke përdorur çorape që marrin frymë dhe duke shmangur këpucët e bëra nga materiale sintetike. Megjithatë, ndonjëherë ju thjesht dëshironi të ecni zbathur me këpucët tuaja të reja të balerinës ose të vishni ato çizme të ngrohta dimërore pavarësisht se kaloni një pjesë të ditës në një autobus. Ose thjesht dëshironi të shmangni shqetësimin për këmbët e djersitura dhe me erë të keqe, pavarësisht nga zgjedhja juaj e çorapeve dhe këpucëve. 

Çka është Absolute Torr Wipes?

Absolute Torr Wipes është një pecetë e lagësht me të njëjtin me përbërje të njejtë sikurse Absolute Dry Dab On, por në një format më të përshtatshëm për zonat e aplikimit (Pëllëmbët e duarve dhe Shputat e këmbëve).  

Si ta përdorni Absolute Torr Wipes?

Lani dhe thani këmbët tërësisht, në mbrëmje. Aplikoni produktin duke e fshirë lëkurën me një pecetë të lagur – një leckë normalisht është e mjaftueshme për të dyja këmbët. Lëreni të thahet. Për të shmangur mbetjet në dysheme dhe çarçafë, mund të vishni çorape të holla dhe të qëndrueshme. Lani këmbët (ose bëni dush si zakonisht) në mëngjes dhe jeni gati të shkoni! 

Kini parasysh se lëkura në duar dhe këmbë është më e trashë, gjë që mund të shkurtojë disi efikasitetin e Absolute Dry në krahasim me përdorimin në pjesën tjetër të trupit. Aplikoni Absolute Dry një herë në javë ose më shpesh nëse është e nevojshme. Mund të jetë e dobishme të përdorni Absolute Dry më shpesh në fillim dhe më pas t’i rralloni aplikacionet. 

Mos harroni të mos i hidhni kurrë Pecetat Absolute Dry në tualet dhe kini kujdes se ku e vendosni fshirjen, pasi lëngu mund të njollosë, çngjyrojë ose dëmtojë sipërfaqe të caktuara, për shembull metal.

Këshilla inteligjente për këmbë të freskëta dhe pa djersitje:
  • Lani këmbët mirë çdo ditë dhe mos harroni lëkurën midis gishtërinjve.
  • Përdorni këpucë prej lëkure ose kanavace. Shmangni materialet sintetike. Lani këpucët nëse është e mundur (si atletet) dhe përdorni disa palë këpucë të ndryshme, për t’u siguruar që ato të thahen plotësisht përpara përdorimit të radhës.
  • Nëse është e mundur, përdorni këpucë të brendshme që marrin frymë gjatë orarit të punës.
  • Përdorni çorape në materiale natyrale si pambuku. Materialet sintetike ruajnë lagështinë, duke e penguar lëkurën të marrë frymë.
  • Mund të përdorni gjithashtu një shtrojë të hollë thithëse në këpucë, që zëvendësohet ose lahet lehtë kur nevojitet.

Përdorni Absolute Dry! Duke përdorur Absolute Dry Db-on ose Wipe në këmbët tuaja ju shmangni shqetësimin për këmbët e djersitura ose këpucët e prishura, ashtu si bëni për pjesët e tjera të trupit tuaj. 

top