Kontakti

Na Kontaktoni

Na shkruani për çka do që mendoni se mund të ju ndihmojmë dhe do të përpiqemi që në kohë sa më të shpejtë të ju përgjigjemi.

  Alcedrix Kosova

  E Hëne – E Premte

  8:30 – 16:30

  Alcedrix Albania

  Hëne – Premte

  9:00 - 17:00

  top