Karriera

Karriera

Agjent i Shitjes - Kosovë

Alcedrix ështe kompani që mirret me shprëndarje dhe marketing të produkteve parafarmaceutike (food supplements), me seli në Prishtinë, dhe është në kërkim të personave që do të jenë pjesë e ekipit në departamentin e Shitjes.

Përfaqësues Mjeksor

Alcedrix ështe kompani që mirret me shprëndarje dhe marketing të produkteve parafarmaceutike (food supplements), me seli në Prishtinë, dhe është në kërkim të personave që do të jenë pjesë e ekipit në departamentin e Marketingut.

top