Showing all 6 results

 • Absolute Dry 35mL DAB-ON është antiperspirant i fuqishëm që parandalon në mënyrë efektive djersitjen e sqetullave, këmbëve, duarve, etj. Me efekt deri në 7 ditë.

  Porosit
 • Absolute Dry 25mL ROLL-ON është antiperspirant i fuqishëm që parandalon në mënyrë efektive djersitjen e sqetullave, këmbëve, duarve, etj. Me efekt deri në 7 ditë. Ka

  Porosit
 • CALENDULA CHAMOMILE LAVANDER. Kremë për të gjitha irritimet e lëkurës! 3 në 1: qetëson, hidraton dhe riparon lëkurën.

  Porosit
 • Krem masazhi që redukton inflamacionin dhe përmirëson rikuperimin e muskujve.

  Porosit
 • Krem rikuperimi që lehtëson dhimbjet e muskujve dhe nyjeve falë një kombinimi të përbërësve ekskluzivë.

  Porosit
 • Hundë e qetë dhe buzë të buta.

  Porosit
top