Gold Omega 3® D3 + K2

Gold Omega 3® D3 + K2

Gold Omega 3® D3 + K2 është i destinuar për të rriturit, me përmbajtje të lartë të omega-3, dhe vitaminave D dhe K. Ka përqendrim super të lartë të acideve yndyrore Omega 3 – 65% në 1000mg.

Sasia

Description

Gold Omega 3® D3 + K2 është shtesë ushqimore me përmbajtje të lartë të omega-3, e plotësuar me vitamina D3 dhe K2.

Vaji i peshkut me një përmbajtje të standardizuar 65% të acideve yndyrore omega-3 që plotësojnë dietën me acide yndyrore thelbësore. Gold Omega 3® D3 + K2 gjithashtu përmban një sasi të lartë të vitaminës K natyrale, që paraqitet në formën e saj më të tretshme dhe aktive – menaquinone-7 (vitamina K2). Produkti është plotësuar me 2000 IU të vitaminës D (D3).

Produkti rekomandohet veçanërisht për ata që kujdesen të mbajnë funksionimin e duhur të zemrës, sistemin kardiovaskular dhe të mbajnë eshtrat e tyre të shëndetshëm dhe të fortë.

Omega-3 EPA (acidi eikosapentaenoik) dhe DHA (acidi docosahexaenoic) kontribojnë në funksionimin e duhur të zemrës (një efekt i dobishëm merret kur konsumi është i barabartë me 250 mg EPA dhe DHA çdo ditë).

Vitamina D dhe K ndihmojnë në ruajtjen e funksionimit të duhur të sistemit kardiovaskular – vitamina K Kontribuon në koagulimin normal të gjakut, ndërsa vitamina D ndihmon në ruajtjen e niveleve normale të kalciumit në gjak.

Vitamina D gjithashtu luan rol në ruajtjen e eshtrave dhe dhëmbëve të shëndetshëm, Kontribuon në thithjen e duhur të kalciumit dhe fosforit, dhe siguron funksionimin e duhur të sistemit imunitar.

Mënyra e përdorimit: Rekomandohet marrja ditore e 1 kapsule çdo ditë pas çdo shujte, me shumë ujë.

Additional information

Informacion Nutricional

1 Kapsulë / VRU

Vaj Peshku (65% Omega 3 - Acide yndyrore):

1000mg

33% EPA - acid eikosapentaenoik

330mg

22% DHA - acid dokosaheksaenoik

220mg

10% Acide tjera Yndyrore Omega 3

100mg

Vitaminë D3

50µg (2000IU) / 1000%

Vitaminë K2 (MK-7)

50µg / 67%

Vitaminë E (mg α-TE)

12mg / 100%

VRU

Vlera Referente Ushqyese

Informacion Shtesë

Gold Omega 3® D3 + K2 është shtesë ushqimore. Paketimi përmban 30 kapsula të buta.

Produkti mund të përmbajë gjurmë të lecitinës së sojës. Nëse jeni duke përdorë antikoagulantë, këshillohuni me mjekun para se të përdorni këtë produkt. Mos përdorni shtesa të tjera me vitaminë D ose K. Mos e përdorni nëse jeni të mbi ndjeshëm ndaj ndonjërit prej përbërësve të produktit

Shtesat ushqimore nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar. Rekomandohet një dietë e larmishme dhe e ekuilibruar dhe një mënyrë jetese e shëndetshme. Mbajeni larg fëmijëve.

 

Përbërësit: vaj peshku (burim i acideve omega-3), vitaminë K (menaquinone-7 – vitaminë K2 e marrë nga soja me fermentim), vitaminë E (D-alfa-tokoferol), vitaminë D (kolekalciferol – vitaminë D3); përbërësit e kapsulës (xhelatinë, ujë, humectant – glicerinë, ngjyrë – E 150d).

top