Essentix™ 30 Kapsula

Essentix™ 30 Kapsula

Mëlqi e shëndetshme, 600mg fosfolipide për dozë ditore.

Sasia

Description

Essentix™ është shtesë ushqimore shumë efikase për të rriturit që duan të ruajnë mëlçinë në gjendje të mirë dhe të shëndetshme, edhe nëse organi është nën ngarkesë të rritur të punës, si dhe për të rriturit që duan të plotësojnë dietën e tyre të përditshme me fosfolipide. Ky produkt rekomandohet veçanërisht për personat mëlçia e të cilëve është e ekspozuar ndaj faktorëve të tillë si dieta ushqimore të rënda, alkoholit, ose medikamenteve.

Essentix™ përkah funksionimin normal të trupit. Kolina, si pjesë esenciale e funksionimit normal të shumë proceseve në organizëm, ndër të tjera ndihmon në:

  • Uljen e rrezikut të dëmtimit të mëlçisë si pasojë e përdorimit të medikamenteve.
  • Relaksimin e mëlçisë nga mbi ngarkesa me ushqime të rënda.
  • Mbrojtjen e mëlçisë nga dëmtimi nga konsumi i alkoholit.
  • Zvogëlimin e mundësisë për prekje nga sëmundjet e zemrës.
  • Mirë-funksionimin e trurit dhe sistemit nervor

Mënyra e përdorimit: 2 kapsula gjatë ngrënies. Të merret me sasi të konsiderueshme të ujit. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Mbajeni larg fëmijëve.

Additional information

Informacion Nutricional

2 Kapsula / VRU

Fosfolipidet e sojës:

600mg

Përfshirë fosfatidilkolinën

420mg

Përfshirë kolinën

2,6mg (150mg/100g)

Vitaminë E

3,6mg / 30%

Vitaminë A

240µg / 30%

VRU

Vlera Referente Ushqyese

Informacion Shtesë

Essentix™ është shtesë ushqimore. Paketimi përmban 30 kapsula me përmbajtje të lëngshme.

Shtesat ushqimore nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar. Rekomandohet një dietë e larmishme dhe e ekuilibruar dhe një mënyrë jetese e shëndetshme. Mbajeni larg fëmijëve.

 

SHËNIM: Gratë shtatzëna ose gjatë gji dhënies duhet të këshillohen me mjekun përpara se të marrin këtë produkt. ESSENTIX™ përmban përbërës nga burimet e sojës. Mos e përdorni këtë produkt nëse jeni të mbi ndjeshëm ndaj ndonjë prej përbërësve të tij.

 

Përbërësit: Lecithin e sojës që përmban fosfolipide, vaj MCT, DL-alfa tokoferil acetat (vitaminë E), retinil palmitate (vitaminë A); një përzierje e tokoferoleve të sojës (anti-oxidant), xhelatinë kapsulore.

top