Drinks for life® Immuno

Drinks for life® Immuno

Drinks for life® IMMUNO është shtesë ushqimore në formë pluhuri. Përmban ëmbëlsues. Ka shije mjedre. Produkti është I dedikuar për të gjithë personat që kanë nevojë ta rrisin imunitetitn.

Sasia

Description

Drinks for life® IMMUNO përmban vitaminë C, vitaminë D, zink, rutin, koncentrat të lëngut të rrushit të zi, koncentrat të lëngut të frutave të manaferrës, pluhur frutash të mjedrës dhe frukto-oligosakaride. Vitamina C, vitamina D dhe zinku kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar.

Produkti është i destinuar për të rriturit. Përbërësit e tij ndikojnë pozitivisht në sistemin imunitar natyral. Rekomandohet veçanërisht gjatë stinës së vjeshtës, dimrit dhe pranverës si dhe për njerëzit që udhëtojnë.

Mënyra e përdorimit: 1 qese në ditë. Përmbajtja e qeses shpërndahet në 500ml ujë. Konsumojeni menjëherë pas përgatitjes. Për shkak të përbërësve të përdorur, fillimisht është i mundur formimi i gungave – tundeni shishen derisa pluhuri të tretet plotësisht.

Additional information

Informacion Nutricional

1 Qese / VRU

Koncentrat i lëngut të rrushit të zi - pluhur

500mg

Koncentrat i lëngut të manaferrës në - pluhur

500mg / 15%

Koncentrat i lëngut të mjedrës në - pluhur

20mg

Vitaminë C

1000mg / 1250%

Vitaminë D

50μg (2000IU) / 1000%

Zink

5mg / 50%

Rutinë

30mg

Frukto-oligosakaride (FOS)

5g

VRU

Vlera Referente Ushqyese

Informacion Shtesë

Drinks for life® IMMUNO është shtesë ushqimore. Paketimi përmban 20 qese me përmbajtje pluhuri. Shije mjedre.

Shtesat ushqimore nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar. Rekomandohet një dietë e larmishme dhe e ekuilibruar dhe një mënyrë jetese e shëndetshme. Mbajeni larg fëmijëve.

 

SHËNIM: Produkti nuk duhet të përdoret në rast të mbindjeshmërisë ndaj ndonjërit prej përbërësve të produktit. Nuk është i përshtatshëm për personat e predispozuar për të krijuar gurë në veshka ose që vuajnë nga gurët në veshka. Personat me çrregullime të metabolizmit të hekurit (talasemia, hemokromatoza), gratë shtatzëna ose gji dhënëse duhet të konsultohen me mjekun e tyre për përdorimin e produktit. Mos e përdorni së bashku me preparate të tjera që përmbajnë vitaminë D ose vitaminë C.

 

Përbërësit: fruktooligosakaride, acid L-askorbik – vitaminë C, rregullator i aciditetit – acid citrik; koncentrat i lëngut të frutave të rrushit të zi në pluhur, koncentrat i lëngut të manaferrës pluhur, aroma, agjent kundër ngurtësimit – dioksid silikoni; ëmbëlsues – acesulfame K; glukonat zink – zink, rutoside (rutin), ëmbëlsues – sukralozë; kolekalciferol – vitaminë D, fruta mjedër pluhur, ngjyrë – karmine.mononitrat tiaminë – tiaminë (vitaminë B1), acid pteroilmonogluta – biotin), aroma, ëmbëlsues – acesulfame K, sukralozë; agjent kundër ngjitjes – dioksid silikoni.

top