Vulbiotic 30 Kapsula

Vulbiotic 30 Kapsula

Probiotikë + Prebiotikë: SIMBIOTIK. Ndihmon në mirëmbajtjen e duhur të mikrobiotës intime.

Sasia

Description

Synbiotik oral i bazuar në Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus crispatus dhe Fructooligosacharides, që kontribuojnë në rivendosjen e mikrobiomës vaginale, duke promovuar ekuilibrin e mikrobiotës vaginale dhe rolin e saj si një pengesë natyrore kundër infeksioneve gjenitourinare.

Ka faktorë të ndryshëm që mund të ndryshojnë këtë ekuilibër të mikrobiomës vaginale:

  • Ndryshimet hormonale (puberteti, shtatzënia, pas lindjes dhe menopauza),
  • dobësimi i sistemit imunitar për shkak të infeksioneve,
  • faktorë irritues (të brendshme sintetike, sapunë, spermicide…),
  • trajtime farmakologjike, duke përfshirë përdorimin e antibiotikëve ose kontraceptivëve oralë.

REKOMANDOHET PËR:

Vulvovaginoza bakteriale

Kandidiaza vulvovaginale e përsëritur

Cistiti i përsëritur

Infeksionet virale vaginale

Adjuvant ndaj trajtimeve me antibiotikë/antimykotikë

Disbioza e mikrobiomës vaginale

 

PËRPARËSITË:

Ribalancimi i mikrobiomit vaginal

Ndihmon në reduktimin e infeksioneve të traktit gjenitourinar

Mbrojtja kundër infeksionit Candida albicans

Rritja e përgjigjes imune në infeksionet e përsëritura

Rikuperimi i pH vaginale pas infeksionit ose pas lindjes

Përmban ≥ 109 cfu të probiotikëve specifikë endogjenë

Efekt sinergjik midis L. crispatus dhe L. rhamnosus

Përmirësimi i kolonizimit të dobishëm për shkak të përmbajtjes së tij FOS

 

UDHËZIME PËR PËRDORIM: 1 kapsulë me probiotikë specifikë + prebiotikë në ditë.

Kohëzgjatja e përdorimit:

Gjatë dhe pas trajtimit me antibiotikë ose antifungal: 10 ditë.

Gjatë trajtimit të infeksionit gjenitourinar, të cilat shfaqen me përsëritje: 1-3 muaj.

Additional information

Informacion Nutricional

1 Kapsulë/ CFU

Lactobacillus rhamnosus

3,5×10(9)

Lactobacillus crispatus

3,5×10(9)

Fructooligosaccharides

50mg

CFU

Colony Forming Unit

Informacion Shtesë

Vulbiotic është shtesë ushqimore. Produkti përmabn 30 kapsula me përmbajtje pluhuri.

Shtesat ushqimore nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar. Rekomandohet një dietë e larmishme dhe e ekuilibruar dhe një mënyrë jetese e shëndetshme. Mbajeni larg fëmijëve.

Përbërësit: Agjent ngurtësues (niseshte misri), kapsulë vegjetale (hidroksipropilmetilcelulozë), përzierje bakteresh (Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus crispatus), fruktooligosakaride (FOS), agjent kundër ngjitjes (leucinë).

PA LAKTOZË, PA GLUTEN, PA YNDYRNA, PRODUKT VEGAN.

top