Ulgrip™ Junior – 10 Qese

Ulgrip™ Junior – 10 Qese

Përkrahje natyrale e organizmit tek fëmijët gjatë sezoneve të gripit dhe ftohjeve. Përmban MJEDËR, ARONIA, KAMOMILË, MJALTË VITAMIN C, RRUSH MALI.

Sasia

Description

Ulgrip™ Junior është shtesë ushqimore, e dedikuar për përkrahjen e organizmit gjatë sezoneve të gripit dhe ftohjeve. Ndihmon natyrshëm duke i lehtësuar simptomat e kollës, frymëmarrjes dhe gjendjeve inflamatore gjatë gripit dhe ftohjës. Ka shije jasht-zakonisht të këndshme dhe të pranueshme për fëmijë.

Kombinim special i frutave të malit, Lajmit (lime tree), kamomilës, vitaminës C, rutinit dhe mjaltës, e bënë produktin shumë të efektshëm dhe atraktiv për më të vegjlit.

Përbërësit e Ulgrip™ Junior veçmas ose të kombinuara, ndihmojnë efektshmërisht në rritjen e sistemit imunitar, lehtësimin e frymëmarrjes, lehtësimin e kollës (të thatë dhe asaj me këlbaz). Të gjithë përbërësit janë natyral andaj produkti nuk ka efekte anësore të regjistruara dhe mund të përdoret nga të gjithë fëmijët nga mosha 3+.

  • 100% Natyral
  • Ndihmon nga dita e parë
  • E pasuruar me MJALTË
  • Vetëm NJË herë në ditë
  • Pa efekte anësore
  • Nga mosha 3 vjeçare
  • Pa recetë të mjekut

Mënyra e përdorimit: 1 Qese, një herë në ditë, para ose gjatë ushqimit. Të përzihet me 100ml ujë të ngrohtë (jo të valuar) dhe të konsumohet menjëherë pas tretjes. Temperatura e ujit duhet të jetë e përshtatshme për konsum (e ngjashme me temperaturën e ujit për çaj).

Additional information

Informacion Nutricional

1 Qese / VRU

Mjedër pluhur

600mg

Aerola pluhur, përfshi:

400mg

Vitaminë C

60mg / 75%

Mjaltë

400mg

Ekstrakt boronice

300mg

Ekstrakt Manaferre

300mg

Ekstrakt të Gjetheve të lajmit

80mg

Ekstrakt të lules së kamomilës

45mg

Rutinë

15mg

VRU

Vlera Referente Ushqyese

Informacion Shtesë

Ulgrip™ Junior është shtesë ushqimore. Paketimi përmban 10 qese me përmbajtje pluhuri.

Shtesat ushqimore nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar. Rekomandohet një dietë e larmishme dhe e ekuilibruar dhe një mënyrë jetese e shëndetshme. Mbajeni larg fëmijëve.

 

Shënim: Produkti është 100% natyral dhe mund të përdoret nga të gjithë fëmijët nga mosha 3+. Nuk guxon të përdoret nga personat që janë të ndjeshëm ndaj ndonjërit përbërës të produktit.

 

Kushtet e ruajtjes: Ruani në dhomë të thatë, në temperaturë dhome, në ambalazh të mbyllur mirë. Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve të vegjël.

 

Përbërësit: sheqer, fruta mjedër pluhur, fruta acerola pluhur të standardizuar në 15% përmbajtje natyrale të vitaminës C, mjaltë, koncentrat i rrushit të zi pluhur, koncentrat i lëngut të manaferrës pluhur, ekstrakt i lules së blirit (Tilia cordata Miller), ekstrakt i kamomilit (Matricaria recutita L.), rutinë.

top