Vitamin C 1000mg Gold

Vitamin C 1000mg Gold

GOLD Vit C1000mg është shtesë ushqimore në formë tabletash shkumëzuese që përmban dozë të lartë të vitaminës C të gjeneratës së re PureWay-C®. PureWay-C® është një formë e patentuar e vitaminës C – kompleks i mikrokapsuluar i acidit L-askorbik dhe dylleve natyrale të bimëve (metabolitët e yndyrës) – të cilat janë miqësore me stomakun. Produkti përmban ëmbëlsues.

Sasia

Description

Vitamina C është thelbësore për trupin sepse:

  • Trupi nuk është në gjendje ta prodhojë atë,
  • Kontribuon në funksionimin e duhur të sistemit imunitar, duke rritur imunitetin natyror të trupit,
  • Ai gjithashtu kontribuon në ruajtjen e funksionimit të duhur të sistemit imunitar gjatë dhe pas ushtrimeve intensive fizike, (efekti i dobishëm arrihet gjatë përdorimit të një doze prej 200 mg përveç dozës së rekomanduar ditore të vitaminës C),
  • Është jashtëzakonisht i rëndësishëm për shumë procese biokimike dhe metabolike,
  • Kontribuon në formimin normal të kolagjenit dhe në këtë mënyrë në funksionimin e duhur të eshtrave, dhëmbëve, kërcit,mishit të dhëmbëve, lëkurës dhe enëve të gjakut,
  • Ndihmon në mbrojtjen e qelizave kundër stresit oksidativ.

Mënyra e përdorimit: treteni 1 tabletë në 200 ml ujë. Konsumojeni me ujë të ftohtë.

Additional information

Informacion Nutricional

1 Tabletë shkumëzuese / VRU

Kompleks i vitaminës C dhe bioflavonoids të agrumeve, i patentuar - PureWay-C®

1111mg / 1250%

Përfshirë: Vitaminë C

1000mg

Bioflavonoidet e agrumeve (CITRUS)

25mg

VRU

Vlera Referente Ushqyese

Informacion Shtesë

GOLD Vit C 1000mg është shtesë ushqimore. Paketimi përmban 20 tableta shkumëzuese.

Shtesat ushqimore nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar. Rekomandohet një dietë e larmishme dhe e ekuilibruar dhe një mënyrë jetese e shëndetshme. Mbajeni larg fëmijëve.

Shënim: Mos e përdorni në rast të mbindjeshmërisë ndaj ndonjërit prej përbërësve të tij. Personat me nefrolitiazë (oksalate ose përdhes), çrregullime të metabolizmit të hekurit (talasemi, hemokromatozë), gratë shtatzëna ose që gji dhënëse, duhet të konsultohen me një mjek përpara se të përdorin këtë produkt.

 

Përbërësit: acid L-askorbik i mikrokapsuluar [PureWay-C®] (acidi l-askorbik – vitamina C, bioflavonoidet agrume, bartës – acidet yndyrore); rregullator i aciditetit – acid citrik; agjent përforcues – sorbitol; rregullator i aciditetit – karbonat natriumi; maltodekstrinë; ëmbëlsues – ciklamat natriumi, acesulfame K, sukralozë; stabilizues – glikol polietileni; ngjyra – beta-karoten (për aromë portokalli); agjent kundër ngjeshjes – dioksid silikoni.

top