Chela Mag B6® Junior 15 qese

Chela Mag B6® Junior 15 qese

Chela Mag B6® Junior është shtesë ushqimore në formë të pluhurit, i destinuar për fëmijët mbi moshën 3 vjeçare, për të ndihmuar në plotësimin e nevojave të trupit për magnez dhe vitaminë B6. Ka aromë të shijshme portokalli.

Sasia

Description

Chela Mag B6® Junior është i vetmi produkt me magnez për fëmijë, që përmban formë shumë të përthithshme dhe hipoalergjike të magnezit në formën e kelatit aminoacid Albion® (Magnez bisglicinat), i pasuruar me vitaminë B6, e cila kombinohet me magnezin në proceset metabolike.

Kërkimet shkencore kanë vërtetuar se magnezi, së bashku me vitaminën B6, është përgjegjës për funksionimin e duhur të sistemit nervor dhe ruajtjen e funksioneve të duhura psikologjike, gjë që është jashtëzakonisht e rëndësishme në rritjen e fëmijëve. Ndihmon në uljen e ndjenjës së lodhjes dhe rraskapitjes, ndihmon në ruajtjen e kockave dhe dhëmbëve të shëndetshëm dhe ndihmon në ruajtjen e ekuilibrit të elektroliteve. Magnezi është gjithashtu i përfshirë në metabolizmin e duhur të energjisë dhe ndihmon në sintezën e proteinave.

Përparësitë kryesore të Chela Mag B6® Junior janë:

  • Formë shumë e përthithshme dhe hipoalergjike e magnezit, e pasuruar me vitaminë B6.
  • Deri në 150 mg. jone të magnezit në formën e kelatit aminoacid Albion® në një qese.
  • Aromë e shijshme portokalli.
  • Tretshmëri e përsosur.
  • Pa konservues
  • Vetëm një qese në ditë

Thithja e duhur e magnezit nga trakti gastrointestinal dhe shpërndarja e tij brenda trupit sigurohet nga fakti se ai është në formën e kelatit aminoacid me cilësi të lartë, i karakterizuar nga biodisponueshmëri jashtëzakonisht të lartë.

Kelati i aminoacideve të magnezit Albion® është plotësisht hipoalergjik (patenta amerikane nr. 7,838,042), e cila është jashtëzakonisht e rëndësishme nga pikëpamja e sigurisë së marrjes së produktit.

Mënyra e përdorimit: 1 qese në ditë, mundësisht pas mëngjesit ose vaktit kryesor.
Përmbajtja e qesës shpërndahet në 100-120 ml. ujë në temperaturën e dhomës, përzihet që pluhuri të tretet plotësisht. Konsumojeni menjëherë pas përgatitjes. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore për konsum gjatë ditës.

Additional information

Informacion Nutricional

1 Qese / VRU

Magnez në formën e kelait Albion®

150mg / 40%

Vitaminë B6

1mg / 71.4%

VRU

Vlera Referente Ushqyese

Informacion Shtesë

Chela Mag B6® Junior është shtesë ushqimore. Paketimi përmban 15 qese.

Shtesat ushqimore nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar. Rekomandohet një dietë e larmishme dhe e ekuilibruar dhe një mënyrë jetese e shëndetshme. Mbajeni larg fëmijëve.

Përbërësit: maltodekstrinë; sheqer; acidi citrik – rregullator i aciditetit, bisglicinat magnezi (kelat i aminoacideve të magnezit Albion®); aroma; acesulfame K, sukralozë – ëmbëlsues; ngjyrat: cochineal (për aromën e luleshtrydhes dhe mjedrës), beta karoten (për aromën e portokallit); hidroklorur piridoksine – vit. B6.

Sasitë e mësipërme janë të mjaftueshme për të përmbushur plotësisht kërkesat ditore të përbërësve të sipërpërmendur për fëmijët e moshës 4-9 vjeç.

top