MAGNEFORT TRIPLO – SHOT 375mg, Vitaminë B6

MAGNEFORT TRIPLO – SHOT 375mg, Vitaminë B6

Magnez i trefishtë. Formulim novator.

Sasia

Description

Magnefort Triplo, është produkt novator, i përbërë nga tre burime të magnezit: Citrat, Glicerofosfat dhe Klorid. Është  pasuruar me Vitaminë B6.

LODHJA DHE RASKAPITJA, MUSKUJT DHE KOCKAT: Magnezi kontribuon në reduktimin e lodhjes dhe raskapitjes, në funksionimin normal të muskujve dhe në ruajtjen e kockave normale.

ENERGJIA, FUNKSIONI PSIKOLOGJIK DHE IMUNITETI Vitamina B6 kontribuon në metabolizmin normal që prodhon energji, në funksionin normal psikologjik dhe në funksionin normal të sistemit imunitar.

Mënyra e përdorimit: Merrni 1 ampulë në ditë, mundësisht pas mëngjesit. Produkti ka shije të fortë andaj rekomandohet të përzihet me ujë ose lëngë frutash.

Additional information

Informacion Nutricional

1 Ampulë / VRU

Magnez

375mg / 100%

Vitaminë B6

2.5mg / 178%

VRU

Vlera Referente Ushqyese

Informacion Shtesë

MAGNEFORT TRIPLO – SHOT është shtesë ushqimore. Produkti përmabn 30 ampula me përmbajtje të lëngëshme.

Shtesat ushqimore nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar. Rekomandohet një dietë e larmishme dhe e ekuilibruar dhe një mënyrë jetese e shëndetshme. Mbajeni larg fëmijëve.

Përbërësit: Ujë, fruktozë, klorur magnezi, glicerofosfat magnezi, kripëra magnezi të acidit citrik, rregullues i aciditetit: acid laktik, ruajtës: sorbat kaliumi, aromë banane, ëmbëlsues: sukralozë, hidroklorur piridoksinë.

top