Gold Vit™ B Forte 60 tableta

Gold Vit™ B Forte 60 tableta

Shtesë ushqimore në formën e tabletave, me kompleks të vitaminave B, që janë të nevojshme për zhvillimin e duhur të proceseve që ndodhin në trup.

Sasia

Description

Gold Vit B ™ Forte – është shtesë ushqimore në formën e tabletave me kompleks të vitaminave B, që janë të nevojshme për zhvillimin e duhur të proceseve që ndodhin në trup.

 • Gold Vit™ B Forte është shumë e nevojshme:
 • Kur trupi është i dobët.
 • Gjatë rimëkëmbjes pas sëmundjeve.
 • Me rritjen e nevojave fizike.

Vitaminat B i përkasin grupit të vitaminave që shpesh nënvlerësohet ndërsa janë esenciale për funksionimin e duhur të trupit. Gold Vit™ B Forte përmban përzierje lineare dhe të balancuar të vitaminave të grupit B dhe që ndikojnë pozitivisht në:

Lëkurë të shëndetshme:

 • Vitamina B2, niacina dhe biotina ndihmojnë në ruajtjen e lëkurës së shëndetshme.

Sistem nervor:

 • Vitamina B2, niacina dhe biotina kontribuojnë në funksionimin e duhur të sistemit nervor.

Metabolizëm:

 • Biotina kontribuon në mbajtjen e metabolizmit të duhur të makro-nutrientëve. Folatet ndihmojnë në sintezën e duhur të aminoacideve, gjë që është me rëndësi të madhe për stërvitje intensive fizike.

Gjak:

 • Vitaminat B6 dhe B12 mbështesin prodhimin e duhur të qelizave të kuqe të gjakut. Folatet ndihmojnë në prodhimin e duhur të gjakut.

Pse Gold Vit B™ Forte?

 • Përzierje dhe sasi të mjaftueshme të vitaminave për plotësimin e nevojave ditore.
 • Paketim ekonomik (e mjaftueshme për dy muaj).
 • Paketim steril. Mund ta merrni me vete kudo.
 • Prodhim i kualitetit të lartë me kontrolle të cilësisë. Paketim i bukur dhe i sigurtë.

Mënyra e përdorimit: 1 Tabletë në ditë. Të shoqërohet me një gotë me ujë.

Additional information

Informacion Nutricional

1 Tabletë / VRU

Vitaminë B1

2,8mg / 250%

Vitaminë B2

4,2mg / 300%

Niacinë

32mg / 200%

Vitaminë B6

4,2mg 300%

Acid folik

400mcg / 200%

Vitaminë B12

5mcg / 200%

Biotinë

100mcg / 200%

Acid pantotenik

12mg / 200%

VRU

Vlera Referente Ushqyese

Informacion Shtesë

Gold Vit® B Forte është shtesë ushqimore. Paketimi përmban 60 tableta.

Shtesat ushqimore nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar. Rekomandohet një dietë e larmishme dhe e ekuilibruar dhe një mënyrë jetese e shëndetshme. Mbajeni larg fëmijëve.

 

Kushtet e ruajtjes: Ruajeni në ambient të thatë, në temperaturë dhome, në ambalazh të mbyllur mirë. Mbajeni jashtë kontaktit të fëmijëve të vegjël.

 

Përbërësit agjentët formësues – celulozë mikrokristaline, celulozë me karboksil të natriumit të lidhur; nikotinamid – niacin, laktozë, kalcium D-pantothenate – acid pantotenik, kalcium fosfat; hidroklorid piridoksine – vit. B6, cianokobalamin – vit. B12, riboflavin – vit. B2, mononitrati tiamini – vit. B1, agjent anti-ngurtësues – stearat magnezi; acid pteroilmonoglutamik – folat, D-biotina, agjentët e lustrimit – alkool polivinil, polietilen glikol, talk, silikat aluminit të kaliumit, monooleat polioetilen sorbitan; ngjyra – dioksid titani, oksid hekuri.

top