Acid Folik 400µg 30 tableta

Acid Folik 400µg 30 tableta

Acid Folik 400 μg është shtesë ushqimore në formën e tabletave që përmbajnë acid folik të cilat kontribuojnë në rritjen e indeve të nënës gjatë shtatzënisë dhe ka ndikim në procesin e ndarjes së qelizave.

Sasia

Description

Acid Folik 400μg është destinuar për:

  • Plotësimin e dietës për gratë që planifikojnë shtatzëni, që janë shtatzën,
  • Gjatë gji dhënies ose përdorin kontraceptivë hormonalë, dhe
  • Gjithashtu për njerëzit që kujdesen për funksionimin e duhur të sistemit hematopoietik,
  • Njerëzit qëpërdorin alcohol, dhe plotësojnë dietat anti-aterosklerotike.

Mënyra e përdorimit: 1 tabletë në ditë, pas ushqimit, ose sipas rekomandimit të mjekut.

Additional information

Informacion Nutricional

1 Tabletë / VRU

Acid folik

400µg / 200%

VRU

Vlera Referente Ushqyese

Informacion Shtes

Acidi Folik është shtesë ushqimore. Paketimi përmban 30 tableta.

Shtesat ushqimore nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar. Rekomandohet një dietë e larmishme dhe e ekuilibruar dhe një mënyrë jetese e shëndetshme. Mbajeni larg fëmijëve.

 

Përbërësit: celulozë mikrokristaline-agjent i fryrjes, niseshte patatesh, laktozë, stearat magnezi dhe dioksid silikoni-përzierje kundër ngjeshjes, acid pteroylmonoglutamic-folate

top