Gold Vit™ D MAX 2000 IU

Gold Vit™ D MAX 2000 IU

Gold Vit ™ D MAX është shtesë ushqimore, e dedikuar për të rriturit që duan të plotësojnë dietën e tyre me vitaminë D, përfshirë gratë shtatzëna dhe ato me gji dhënie, gratë gjatë menopauzës ose njerëz fizikisht aktiv ose në moshë të shtyer.

Sasia

Description

Gold Vit ™ D MAX:

  • Ndihmon në mirëmbajtjen e shëndetshme të eshtrave dhe dhëmbëve,
  • Kontribuon në thithjen normale të kalciumit dhe fosforit,
  • Ndihmon në ruajtjen e niveleve të duhura të kalciumit në gjak,
  • Merr pjesë në procesin e ndarjes së qelizave,
  • Është i nevojshëm për rritjen normale dhe zhvillimin e eshtrave te fëmijët,
  • Mbështet funksionimin e duhur të sistemit imunitar

Vitamina D që përftohet nga trupi si rezultat i sintezës endogjene, është subjekt i luhatjeve të konsiderueshme, të cilat varen nga ekspozimi ndaj rrezatimit diellor; përthithja e tij është e kufizuar, veçanërisht gjatë vjeshtës dhe dimrit.

Ky produkt është prodhuar nga përdorimi i teknologjisë inovative Liquid Flow Caps ®, e cila siguron përthithje të shpejtë dhe efektive dhe lejon përbërësit të ruajnë cilësinë e tyre.

Mënyra e përdorimit: 1 kapsulë në ditë. Të shoqërohet me një gotë me ujë.

Additional information

Informacion Nutricional

1 Kapsulë / VRU

Vitaminë D

50µg (2000IU) / 1000%

VRU

Vlera Referente Ushqyese

Informacion Shtesë

Gold Vit™ D MAX është shtesë ushqimore. Paketimi përmban 30 kapsula me përmbajtje të lëngshme.

Shtesat ushqimore nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar. Rekomandohet një dietë e larmishme dhe e ekuilibruar dhe një mënyrë jetese e shëndetshme. Mbajeni larg fëmijëve.

Sipas Autoritetit Evropian të Sigurisë Ushqimore, niveli i sigurt i marrjes së vitaminës D nga të gjitha burimet tek njerëzit mbi moshën 11 vjeç është 100μg – 4000IU, për fëmijët nga mosha 1 deri në 10 vjeç është 50μg – 2000IU, Fëmijët nën 11 vjeç nuk duhet të marrin tjetër vitaminë D në të njëjtën kohe.

 

Përbërësit: Trigliceridet me zinxhir të mesëm (MCTs), antioksidues – ekstrakt i pasur me tokoferol, kolecalciferol – vit. D, xhelatinë.

top