CalmTu® 30 Kapsula

Ndihmon në administrimin e ankthit në mënyrë natyrale, pa efekte anësore.

Sasia

Description

CalmTu është produkt me formulë të bazuar në përbërës natyralë si valeriana, lule pasioni dhe lulëkuqja e Kalifornisë. Ndihmon në menaxhimin e stresit dhe kontribuon në relaksimin në momente të vështira. Falë përbërjes së tij, ka efekte qetësuese dhe nuk ka efekte anësore për organizmin.

Stresi dhe ankthi mund të manifestohen përmes një pafundësie simptomash. Në përgjithësi, simptomat mund t’i dallojmë në dy grupe kryesore, ato fizike (marramendje dhe djersitje, tension muskulor, palpitacione dhe takikardi, nauze dhe të vjella, ndjenjë mbytjeje, etj) dhe ato psikologjike/të sjelljës (shqetësimi, frika nga humbja e kontrollit, tejmbushja, bllokimi, ndjenja e humbjes, rraskapitja mendore, ndjenja e të ecurit shpejt, pagjumësia, etj).

Edhe pse stresi dhe ankthi nuk janë e njëjta gjë, ato janë të lidhura ngushtë. Në përgjithësi, mund të themi se stresi ka të bëjë me një ngarkesë të tepërt të punës. Duke qenë se çdo person është i ndryshëm, ajo që për një është një ngarkesë normale e punës, për një tjetër përfaqëson një situatë stresuese. E gjitha varet nga veçoritë që ka çdo person. Nga ana tjetër, ankthi ka të bëjë me pritjen e diçkaje që personi e percepton si negative, por që nuk ka ndodhur ende dhe, me siguri, nuk do të ndodhë kurrë. Në shumë raste, ankthi gjenerohet nga stresi i vazhdueshëm dhe që me kalimin e kohës fillon të gjenerojë mendime negative ose shqetësime për një temë specifike.

 

CalmTu ndër të tjera është efikas në:

  • Epizoda të ankthit
  • Epizoda të stresit
  • Tachycardia
  • Reduktim të nervozës
  • Epizoda të acarimeve
  • Neuralgia
  • Insomni (Pagjumësi)
  • Top of Form

Mënyra e përdorimit: 2 deri 3 kapsula në ditë. 30 minuta para ushqimit.

Additional information

Informacion Nutricional

3 Kapsula / VRU

Escholtzia (Ekstrakt)

150mg

Valerian (Ekstrakt)

120mg

Passiflora (Ekstrakt)

90mg

VRU

Vlera Referente Ushqyese

Informacion Shtesë

CalmTu® është shtesë ushqimore. Paketimi përmban 30 kapsula.
Shtesat ushqimore nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar. Rekomandohet një dietë e larmishme dhe e ekuilibruar dhe një mënyrë jetese e shëndetshme. Mbajeni larg fëmijëve.

Nëse jeni duke përdorur barëra tjera për menaxhim të ankthit ose depresionit, ju lutem konsultohuni me mjekun tuaj.

 

Përbërësit: Agjent shtesë (celulozë mikrokristaline), agjent anti-ruajtës (fosfat kalcium), që mbulon (hidroksipropilmetilcelulozë), Ekstrakt California lulekuqe (Eschscholtzia californiaica), ekstrakt Valerian (Valeriana officinalis), ekstrakt lulesh Passion (Passiflora incarnata), lubrifikant (stearat magnez).

top