CalmTu® Night PLUS 30 Tableta

Gjumë i qetë falë melatoninës dhe përbërësve natyralë

Sasia

Description

CalmTu Night PLUS është formulë natyrale me bazë të melatoninës (1 mg), Valereiana, lule pasioni, lulekuqe Kaliforniane, magnez dhe balsam limoni. Ndihmon në përmirësim të cilësisë së gjumit gjatë natës. Nuk ka efekte anësore në organizëm ose krijon varësi falë përbërjes së tij të bazuar në bimë natyrale.

Valeriana, lule pasioni, lulëkuqja e Kalifornisë dhe balsami i limonit janë bimë natyrale që kanë veti relaksuese dhe ndihmojnë për të rënë në gjumë dhe për të përmirësuar cilësinë e gjumit. Përveç kësaj, këta përbërës natyralë nuk kanë efekte anësore ose nuk krijojnë varësi. Melatonina është një hormon natyral në trup, që ndihmon në rregullimin e cikleve gjumë-zgjim. Ky hormon, i quajtur edhe “hormoni i gjumit” ndihmon për të arritur pushim dhe rikuperim të plotë.

Lodhja, dhe raskapitja, mungesa e energjisë apo pagjumësia janë situata shumë të zakonshme për shkak të stilit të jetesës që ne bëjmë. Përbërësit natyralë të tillë si Valeriana, lule pasioni, lulekuqe Kaliforniane, balsami i limonit mund t’ju ndihmojnë të relaksoheni para gjumit, të bini në gjumë në mënyrë natyrale dhe të përmirësoni cilësinë e gjumit në periudha ankthi, stresi ose ngarkese të lartë pune. Nëse arrijmë të përmirësojmë pushimin dhe relaksimin, do ta kemi më të lehtë ti përballojmë sfidat e përditshme me më shumë energji dhe vitalitet. Për këtë arsye, është thelbësore për trupin dhe mirëqenien tonë të përditshme të pushojmë dhe të flemë mirë gjatë natës, pasi sot jemi mësuar të jetojmë me stres dhe kjo mund të çojë në një deficit në shëndetin mendor dhe fizik. Gjithashtu, nëse nuk flemë natën dhe pushojmë mirë, kjo mund të çojë në probleme më serioze shëndetësore.

CalmTu Night PLUS me formulë të avancuar dhe me tabletë novatore – Slow Release Technology, mundëson lirimin e përbërësve gjatë gjithë natës. Melatonina, e cila gjendet në shtresën e parë të veshjes dhe që çlirohet me shpejtësi, është një hormon i prodhuar natyrshëm nga trupi ynë dhe luan një rol shumë të rëndësishëm në nxitjen e gjumit. Nga ana tjetër, ekstraktet natyrale të valerianës, lules së pasionit, lulekuqes së Kalifornisë dhe balsamit të limonit, që gjenden në shtresën e brendshme të tabletës, lëshohen më pas dhe gradualisht, duke kontribuar në cilësinë e gjumit. Kjo teknologji e tabletëa me lëshim të ngadaltë, ofron një zgjidhje novatore dhe efektive.

 

Falë përbërjes novatore të kësaj formule, CalmTu® Night PLUS: 

  • Lehtëson relaksimin
  • Promovon gjumë të qetë
  • Redukton zgjimet gjatë natës
  • Favorizon nxitjen e gjumit dhe zvogëlon kohën për të fjetur
  • Formulë inovative

 

Mënyra e përdorimit: Merrni 1 tabletë, 30 minuta para se të shtriheni për të fjetur.

Additional information

Informacion Nutricional

1 Tabletë / VRU

Passiflora (Ekstrakt)

100mg

Valerian (Ekstrakt)

50mg

Escholtzia (Ekstrakt)

50mg

Melissa (ekstrakt)

50mg

Melatoninë

1,95mg

VRU

Vlera Referente Ushqyese

top