CalVita® 20 Tableta

Kocka të forta falë 6 kripërave të kalciumit me përthithje të lartë.

Sasia

Description

CalVita® është shtesë ushqimore me bazë të 6 kripërave të kalciumit me përthithje të lartë, që falë kombinimit të tij me fosfor, vitaminës D3 dhe ekstraktit të thatë të bambusë, ndihmon në ruajtjen e shëndetit të kockave në gjendje të mirë.

Një mënyrë jetese aktive, përveç një diete të shëndetshme, do të na ndihmojë të luftojmë çdo lloj problemi kockor. Përveç kësaj, CalVita, falë përbërësve, ka rol kyç biologjik në parandalimin e ngërçeve të muskujve, në neuro-transmision, në proceset e koagulimit dhe si përçues enzimatikë. Nga ana tjetër, vitamina D ndihmon në përthithjen e kalciumit të siguruar nga kripërat e tjera. Në mungesë të saj, mund të shfaqen sëmundje si osteoporoza ose rakiti. Kjo vitaminë është gjithashtu e përfshirë në mirëqenien e sistemit nervor, muskulor dhe imunitar.

Rekomandohet për:

  • Thithjen e kalciumit para shtatzënisë, pas gji dhënies dhe gjatë menopauzës.
  • Personat që vuajnë nga çrregullimet e eshtrave dhe nyjave (artrozat, osteoporozat, etj.).
  • Forcimin e dhëmbëve pas lindjes.
  • Rritjen e kalciumit në gjak (hypocalcemia).
  • Forcimin e eshtrave në fetus.
  • Osteoporozës të shkaktuar nga mosha dhe përdorimi i barërave kortikosteroide.
  • Reduktimin e simptomave të PGD – Parathyroid Gland Disorder (hiperpartiroidizim) duke ulur nivelin e hormoneve para tiroide.
  • Reduktimin e simptomave të Sindromës Para menstruale.

Mënyra e përdorimit: 1-2 tableta në ditë. Rekomandohet të konsumohet me ushqim duke e shoqëruar me një gotë ujë.

Additional information

Informacion Nutricional

2 Tableta / VRU

Kalcium

400mg / 50%

Vitaminë D3

2,5μg (100IU) / 50%

Fosfor

141mg / 20.15%

Silica

30mg

VRU

Vlera Referente Ushqyese

Informacion Shtesë

CalVita® është shtesë ushqimore. Paketimi përmban 20 tableta.

Shtesat ushqimore nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar. Rekomandohet një dietë e larmishme dhe e ekuilibruar dhe një mënyrë jetese e shëndetshme. Mbajeni larg fëmijëve.

Përbërësit: Hidroksapapit kalciumi, kalcium glicerofosfat, pidolat kalciumi, citrat kalciumi, Lithotamnium calcareum, karbonat kalciumi, celulozë mikrokristaline, ekstrakt bambu tabashir (Bambusa arundinacea), stearat magnezi, vitaminë D3, veshja (celuloza mikrokristaline dhe acidi stearik).

top