Vitadigest® Enzymes

Tretje të lehtë falë përzierjes së baktereve të dobishme dhe enzimave tretëse.

Sasia

Description

Vitadigest® Enzymes është kombinim i tre shtameve bakteriale të pranishme në zorrën e njeriut (Lactobacillus gasseri, Bifidobacterium bifidum dhe Bifidobacterium longum) me katër enzima që ndihmojnë tretjen e ushqimit (lipaza, laktaza, proteaza dhe amilaza), dhe në nxitjen e tretjes dhe rigjenerimin e dobishëm të florës së zorrëve.

Rekomandohet të përdoret për:

  • Tretjen e ushqimeve të rënda
  • Trajtimin e Diareas akute të shkaktuar nga përdorimi i antibiotikëve
  • Eliminimin e gazrave
  • Largimin e gjendjes së fryerjes
  • Mirëmbajtjen e balancit adekuat në florën intestinale.
  • Përmirësimin e tranzitit intestinal

Vitadigest®Enzymes është një kombinim i tre shtameve bakteriale të pranishme në zorrën e njeriut me katër enzima tretëse të cilat ndihmojnë në promovimin e tretjes dhe rigjenerimin e florës së dobishme të zorrëve.

Enzimat tretëse lehtësojnë tretjen e ushqimit dhe përthithjen e lëndëve ushqyese. Përveç kësaj, kombinimi me probiotikët (bakteret që gjenden në zorrë) nxit tretjen dhe ndihmon në rigjenerimin e florës së dobishme të zorrëve. Tretja e keqe ë shtë situatë e zakonshme dhe mund të shfaqet në mënyra të ndryshme: kur ndihemi të rënduar pas çdo vakti, kemi fryrje, diarre ose ënjtje të barkut, me siguri po përjetojmë tretje të keqe. Një nga shenjat kryesore që tregon se tretja nuk funksionon siç duhet është shfaqja e fryrjeve.

Sistemi ynë tretës është përgjegjës për procesin e tretjes, i cili përdoret për të kthyer ushqimin në energji. Ndonjëherë mund të ketë disa shqetësime specifike si urth, refluks, nauze, të vjella, diarre, kapsllëk, fryrje, etj. Mund të shkaktohet nga ushqimi i tepë rt dhe ndryshimi i zakoneve. Tani, nëse këto simptoma nuk janë të përkohshme dhe vazhdojnë me kalimin e kohës, mund të jetë tregues i një çekuilibri. Bilanci i sistemit tonë të tretjes është i një rëndësie jetike për mirëqenien tonë të përgjithshme. Mosfunksionimi i sistemit tretë s, pë rvec tjerash mund të ndikojë në sistemin tonë të mbrojtjes, disponimin, etj. Ushqimi, nëse nuk përpunohet siç duhet në nivelin e stomakut, mund të arrijë i përpunuar pjesërisht në zorrë, ku mikrobiota do të duhet të punojë jashtë orarit për të tretur atë që vjen, duke kryer procese të tipit fermentimi në vend të tretjes.

Mënyra e përdorimit: 1 kapsulë, dy herë në ditë me ushqimet kryesore.

Additional information

Informacion Nutricional

2 Kapsula / CFU

Përzierje e baktereve

2 miliardë

Lactobacillius gasseri KS-13

Bifidobacterium bifidum G9-1

Bifidobacterium longum MM-2

Përzierja enzimatike:

310mg

Proteazë

140mg

Laktazë

70mg

Lipazë

50mg

Amilazë

50mg

CFU

Colony Forming Unit

Informacion Shtesë

Vitadigest® Enzymes është shtesë ushqimore. Paketimi përmban 15 kapsula me përmbajtje pluhuri.

Shtesat ushqimore nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar. Rekomandohet një dietë e larmishme dhe e ekuilibruar dhe një mënyrë jetese e shëndetshme. Mbajeni larg fëmijëve.

 

Kushtet e ruajtjes: Ruani në dhomë të thatë, në temperaturë dhome, në ambalazh të mbyllur mirë. Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve të vegjël

 

Përbërësit: Agjent shtesë (niseshte patatesh), kapsulë (xhelatinë), Lactobacillus gasseri KS-13, Bifidobacterium bifidum G9-1, Bifidobacterium longum MM-2, anti-pjekje agjent (silikon dioksidi).

top