Beta Solar 30 Kapsula

Beta-SOLAR® është produkt i dedikuar për një rrezitje më të mirë.

Sasia

Description

Beta-SOLAR® – është shtesë ushqimore me përbërës aktivë, të kombinuar në tre formula. PRO TAN BLEND (Përzierje për rrezitje) përfshin në përbërjen e tij edhe bakër, i cili ndihmon në ruajtjen e pigmentimit normal të lëkurës. ANTIOX-PROTECT SKIN BLEND (mbrojtje antioksiduese) është përzierje që mbron lëkurën dhe përmban antioksidantë natyralë: vitaminë E, selen dhe mangan, si dhe ekstrakt të çajit të gjelbër, të cilët kontribojnë në forcimin e mbrojtjes së trupit kundër stresit oksidues. BEAUTY SKIN BLEND (përzierje për lëkurë të bukur) që përmban Vitaminë C dhe zink, ndihmojnë në mirëmbajtjen e gjendjes së mirë të lëkurës. Produkti është shume efikas për: Ruajtjen e pigmentimit normal të lëkurës, mbrojtjen e trupit kundër stresit oksidativ, ruajtjen e gjendjes së mirë të lëkurës

 

Mënyra e përdorimit: 1 kapsulë në ditë ndërmjet vakteve. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore.

Additional information

Informacion Nutricional

1 Kapsulë / VRU

Përzierje PRO nxirjes

Beta karroten

15mg

Astaxanthin

2mg

Likopen

1mg

Luteinë

2mg

L-Tirozinë

100mg

Bakër në formën e kelait Albion®

10mg

Përzierje për mbrojtje të lëkurës - Antioksidantë

Ekstrakt i çajit të gjelbër (98% polifenole, 80% katekina, 55% EGCG)

50mg

Vitaminë E

12mg/100%

Mangan në formën e kelatit Albion®

6.25mg

Përfshirë: Mangan

1mg/50%

Selen

27µg (50%)

L-cisteinë

10mg

Përzierje për zbukurim të lëkurës

Acid Hijaluronik

1mg

Kompleks i vitaminës C dhe bioflavonoids të agrumeve, i patentuar - PureWay-C®

88,9mg

Përfshirë: Vitaminë C

80mg/100%

Zink në formën e kelatit Albion®

50mg

Përfshirë: Zink

10mg/100%

VRU

Vlera Referente Ushqyese

Informacion Shtesë

Beta-SOLAR® është shtesë ushqimore. Shtesat ushqimore nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar. Rekomandohet një dietë e larmishme dhe e ekuilibruar dhe një mënyrë jetese e shëndetshme. Mbajeni larg fëmijëve.

 

Përbërësit: beta-karoten, L-tirozinë, vitamina (acidi L-askorbik – vitamina C PureWay-C®, dl-á-tokoferol– vitamina E), përbërës minerale (kelat aminoacid zinku Albion, kelat aminoacid bakri Albion®, kelat aminoacidi mangani Albion®, kelat aminoacidi seleni Albion®), ekstrakt i çajit jeshil, astaksantinë, likopen, luteinë, L-cistinë, hialuronat natriumi, bioflavonoidë agrume, celulozë mikrokristaline – agjent përforcues, stekarat magnezi –agjent anti ngurtësues. Kapsulë (xhelatinë, ngjyra: E172).

top