Vita-min plus® Senior

Vita-min plus® Senior

Kompleks i vitaminave dedikuar gjinisë mashkullore.

Sasia

Description

Vita-min plus® Senior është një suplement vitaminash dhe mineralesh i pasuruar me luteinë, acid hialuronik dhe ekstrakt të xhensenit korean.

Një përbërje komplekse e vitaminave dhe përbërësve mineralë të keluar shumë të absorbueshëm nga Albion® i zhvilluar posaçërisht për të moshuarit, duke e bërë të lehtë përmbushjen e marrjes së rekomanduar ditore të mikronutrientëve të nevojshëm; i pasuruar me luteinë, ekstrakt të xhensenit korean dhe acid hialuronik për ruajtjen e pamjes së shëndetshme të lëkurës.

Mënyra e përdorimit: 1 kapsulë në ditë. Konsumojeni me një sasi të madhe uji.

Additional information

Informacion Nutricional

1 Kapsulë / VRU

Vitaminë A

800µg / 100%

Vitaminë D

10µg / 200%

Vitaminë E

18mg / 150%

Vitaminë C

100mg / 125%

Vitaminë B1

1,1mg / 100%

Vitaminë B2

1,4mg / 100%

Niacinë

16mg / 100%

Vitaminë B6

2,8mg / 200%

Acid folik

200µg / 50%

Vitaminë B12

5µg / 200%

Biotinë

50µg / 100%

Acid pantotenik

6mg / 100%

Minereale:

Kalcium në formën e kelatit Albion®

140mg / 17.5%

Magnez në formën e kelait Albion®

75mg / 20%

Kalium

40mg / 2%

Zink në formën e kelatit Albion®

10mg / 100%

Hekur në formën e kelait Albion®

3mg / 21%

Mangan në formën e kelatit Albion®

1mg / 50%

Bakër në formën e kelait Albion®

150µg / 15%

Jod në formën e kelait Albion®

150µg / 100%

Selen

55µg / 100%

Ekstrakt I Xhensenit Korean

30mg

Luteinë

2mg

Acid Hijaluronik

2mg

VRU

Vlera Referente Ushqyese

Informacion Shtesë

Vita-min plus® Senior është shtesë ushqimore. Paketimi përmban 30 kapsula me përmbajtje pluhuri.

Shtesat ushqimore nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar. Rekomandohet një dietë e larmishme dhe e ekuilibruar dhe një mënyrë jetese e shëndetshme. Mbajeni larg fëmijëve.

 

Kushtet e ruajtjes: Ruani në dhomë të thatë, në temperaturë dhome, në ambalazh të mbyllur mirë. Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve të vegjël

 

Përbërësit: vitaminë A, vitaminë D, vitaminë E, vitaminë C, vitaminë B1, vitaminë B2, niacin, vitaminë B6, acid folik, vitaminë B12, biotinë, acid pantotenik, kalcium (Albion® aminoacid kelate, karbonat kalciumi), magnez ( Kelat aminoacid Albion®, oksid magnezi, kalium, zink (kelat aminoacid Albion®), hekur (kelat aminoacid Albion® (Ferrochel®)), mangan (kelat aminoacid Albion®), bakër (kelat aminoacid Albion®) , jod, selen, ekstrakt korean panax ginseng (Panax ginseng L.) nga i cili 7% xhensenozide, luteinë, acid hialuronik, celulozë dhe celulozë pluhur (substanca mbushëse), dioksid kromi, stearat magnezi (agjentë kundër ngurtësimit), kapsulë xhelozë – përbërësi i kapsulës, pigmenti: E172).

top