Osteoblock® Forte 60 tableta

Osteoblock® Forte 60 tableta

Osteoblock Forte – Formulë inovative dhe gjithëpërfshirëse për eshtra të shëndetshme

Sasia

Description

Osteoblock® Forte është shtesë ushqimore që përmban kompleks të shumtë të mineraleve bio në formën e kelateve të aminoacideve Albion® (kalcium, zink dhe mangan), vitaminë D dhe vitaminë K, e cila gjindet në formën e menaquinone-7 të përfituar nga fermentimi I majasë. Të gjithë këta përbërës japin veprim sinergjik, të nevojshëm për të pasur eshtra të shëndetshme.

Kalciumi:

 • është nevojshme për mirëmbajtjen e dhëmbëve të shëndetshëm
 • kontribuon në metabolizmin normal përmes prodhimit të energjisë
 • kontribuon në neurotransmetimin normal
 • kontribuon në funksionimin normal të muskujve
 • kontribuon në funksionimin normal të enzimave tretëse
 • kontribuon në koagulimin normal të gjakut

Zinku dhe mangani:

 • kontribuon në mirëmbajtjen e eshtrave
 • kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ

Vitamina D:

 • kontribuon në thithjen/shfrytëzimin normal të kalciumit dhe fosforit
 • kontribuon në nivelet normale të kalciumit në gjak
 • kontribuon në mirëmbajtjen e eshtrave dhe dhëmbëve
 • ka rol në procesin e ndarjes së qelizave, kontribuon në ruajtjen e funksionit normal të muskujve
 • kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar

Vitamina K:

 • kontribuon në mirëmbajtjen e eshtrave. E rëndësishme të theksohet se vitamina K është e përfshirë në transmetimin e kalciumit nga enët e gjakut në indet e eshtrave.

 

Mënyra e përdorimit: 1-2 tableta në ditë, pas ushqimit, ose sipas rekomandimit të mjekut. Tableta duhet të merret me sasi të mjaftueshme të ujit.

Additional information

Informacion Nutricional

1 Tabletë / VRU

Kalcium në formën e kelatit Albion®

500mg / 62.5%

Zink në formën e kelatit Albion®

5mg / 50%

Mangan në formën e kelatit Albion®

1mg / 50%

Vitaminë D3

5 ug / 100%

Vitaminë K2 (MK-7)

37,5µg / 50%

VRU

Vlera Referente Ushqyese

Informacion Shtesë

Osteoblock Forte është shtesë ushqimore. Paketimi përmban 60 kapsula të buta.

Shtesat ushqimore nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar. Rekomandohet një dietë e larmishme dhe e ekuilibruar dhe një mënyrë jetese e shëndetshme. Mbajeni larg fëmijëve.

 

Kundërindikimet: mbindjeshmëria ndaj ndonjërit prej përbërësve të produktit. Në rastin e gurëve në veshka, dështimit të veshkave dhe hiperparatiroidizmit këshillohuni me mjekun para përdorimit tw produktit. Mos përdorni në të njëjtën kohë produkte të tjera me përmbajtje të lartë të kalciumit, zinkut ose vitaminës D. Mos e përdorni tek fëmijët e vegjël për shkak të rrezikut të ngulfatjes.

 

Përbërësit: karbonat kalciumi, bisglicinat kalciumi (kelati i aminoacideve të kalciumit Albion™), niseshteja e patates, veshja [agjentët e lustrimit – alkool polivinil (PVA), glikol polietileni, talk]; bisglicinat zinku (kelat aminoacid i zinkut Albion™), agjent kundër ngjitjes – kripërat e magnezit të acideve yndyrore; bisglicinat mangani (kelat i aminoacideve të manganit Albion™), menaquinone (menaquinone-7) – vitaminë K, kolekalciferol – vitaminë D.

top