Gold Vit® D3 2000IU + K2

Gold Vit® D3 2000IU + K2

Vitaminë D3 e gjeneratës së fundit, e pasuruar me vitaminë K e formës natyrale.

Sasia

Description

Gold Vit D3+K2 është shtesë ushqimore, me formulim inovativ, në formën e kapsulave të lëngshme Flow Caps, që përmban dozë të lartë të vitaminës D (D3) -2000 IU. Produkti është gjithashtu i plotësuar me vitaminë K natyrale nga natto, në një formë shumë të absorbueshme dhe aktive – menaquinone-7 (vitaminë K2).

Vitamina D kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar, përthithjen normale të kalciumit dhe fosforit dhe ruajtjen e kockave dhe dhëmbëve normalë. Vitamina K kontribuon në koagulimin normal të gjakut dhe në mënyrë të ngjashme me vitaminën D, ndihmon në ruajtjen e kockave të shëndetshme. Produkti përmban vaj liri me një përmbajtje të lartë të acideve yndyrore omega-3, duke përfshirë acidin alfa-linolenik. Acidi alfa-linolenik (ALA) kontribuon në ruajtjen e niveleve normale të kolesterolit në gjak.

Ky produkt është prodhuar nga përdorimi i teknologjisë inovative Liquid Flow Caps®, e cila siguron përthithje të shpejtë dhe efektive dhe lejon përbërësit të ruajnë cilësinë e tyre.

Mënyra e përdorimit: 1 kapsulë në ditë, pas ushqimit ose sipas rekomandimit nga mjeku. Mos i tejkaloni dozat ditore të rekomanduara të konsumit.

Additional information

Informacion Nutricional

1 Kapsulë / VRU

Vaj Liri

493mg

prej të cilave acid α-linolenik (ALA)

320mg

Vitaminë D3

50µg (2000IU) / 1000%

Vitaminë K2 (MK-7)

50µg / 67%

VRU

Vlera Referente Ushqyese

Informacion Shtesë

Gold Vit® D3 2000IU + K2 është shtesë ushqimore. Paketimi përmban 30 kapsula me përmbajtje të lëngshme.

Shtesat ushqimore nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar. Rekomandohet një dietë e larmishme dhe e ekuilibruar dhe një mënyrë jetese e shëndetshme. Mbajeni larg fëmijëve.

Në rast të përdorimit të barnave anti trombotike, rekomandohet të konsultoheni me mjekun përpara se të përdorni. Mos përdorni produkte të tjera me vitaminë K ose D. Produkti nuk duhet të merret në rast të mbindjeshmërisë ndaj ndonjërit prej përbërësve të produktit.

 

Përbërësit: vaj liri, vitaminë K (menaquinone-7, e marrë nga soja përmes fermentimit), vitaminë D (kolekalciferol – vitaminë D3), antioksidant – ekstrakt i pasur me tokoferol; kapsulë – xhelatinë.

top