ReduKAC™ Shot

…dhe sërish je në lojë.

Sasia

Description

ReduKAC™ shot është produkt i dedikuar për rikuperim të shpejtë pas pirjes së alkoolit. Formulimi i ri përmban përzierje të elektroliteve (natrium, klorur), glukozë, fruktozë dhe vitamina nga grupi B (vitamina B6, B12, riboflavinës, niacinës, dhe acidit pantotenik) në proporcione perfekte. Produkti gjithashtu përmban çaj të gjelbër.

Vitaminat e përfshira në përbërje (vitamina B6, B12, riboflavin, niacina, acidi pantothenik) kontribojnë në uljen e lodhjes.

Niacina, në mënyrë të ngjashme me vitaminën B6, ndihmon në mirëmbajtjen e funksioneve të duhura psikologjike dhe funksionimin e duhur të sistemit nervor, ndërsa acidi pantothenik ndihmon në mirëmbajtjen psikologjike në nivel të duhur. Përgatitja gjithashtu përmban choline e cila lehtëson funksionimin e duhur të mëlçisë.

Mënyra e përdorimit: Të konsumohet sipas nevojës. Jo më shumë se 1 ampulë në ditë.

Additional information

Informacion Nutricional

1 Ampulë / VRU

Fruktozë

2g

Glukozë

3g

Riboflavinë (Vitamin B2)

0,3mg / 21%

Niacinë (mg NE)

4mg / 25%

Vitaminë B6

0,35mg / 25%

Vitaminë B12

0,63μg / 25%

Acid pantotenik

1mg / 17%

Klorure

140mg / 18%

Natrium

160mg

Ekstrakt i çajit të gjelbër

20mg

Kolinë

82,5mg

VRU

Vlera Referente Ushqyese

Informacion Shtesë

ReduKAC™ Shot është shtesë ushqimore. Paketimi përmban 20 shishe me përmbajtje të lëngshme.

Shtesat ushqimore nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar. Rekomandohet një dietë e larmishme dhe e ekuilibruar dhe një mënyrë jetese e shëndetshme. Mbajeni larg fëmijëve.

Shënim: Nuk rekomandohet për përdorim tek fëmijët, gratë shtatzëna ose gji dhënëse, personat me diabet ose në rast të mbindjeshmërisë ndaj ndonjërit prej përbërësve të produktit.

 

Kushtet e ruajtjes: Ruani në dhomë të thatë, në temperaturë dhome, në ambalazh të mbyllur mirë. Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve të vegjël

 

Përbërësit: Ujë, glukozë, fruktozë, rregullatorë të aciditetit – acidi citrik, citratet e natriumit; aromë, choline bitartrate (VitaCholine®) – choline; klorur natriumi, klorur kaliumi, ekstrakt çaji gjelbër, konservues – acid sorbik; ëmbëlsues – acesulfame K, acid ciklamik; aromë, nikotinamide – niacin, kalcium D-pantothenat – acid pantothenik, hidroklorur piridoksinë – vitaminë B6, riboflavin – vitaminë B2, cianocobalamin – vitaminë B12.

top