Maximarin™ 1000mg

Fuqi maksimale në mbrojtjen e oragnizmit. 1000mg vaj të mëlqisë së peshkaqenit.

Sasia

Description

MAXIMARIN™ është shtesë ushqimore në formën e kapsulave Flow Caps™, që përmban një përbërje përbërësish të përzgjedhur: vaj mëlçie të peshkaqenit me cilësi të lartë dhe vitamina A, E, D, si dhe në formën e peletave inovative: zink në formë e kelatit të aminoacideve shumë të absorbueshme Albion® (bisglicinat zinku) dhe ekstrakti i hudhrës i standardizuar në përmbajtjen e alicinës dhe allinës.

Vaji i mëlçisë së peshkaqenit me cilësi të lartë është i standardizuar në 20% alkilglicerole dhe sukalenë, komponime që i përkasin grupit të lipideve, të pranishme natyrshëm në trupin e njeriut, me përqendrime më të larta në palcën e eshtrave dhe në lëkurë.

Vitaminat A dhe D, të përfshira në produkt, si dhe ekstrakti i zinkut dhe hudhrës ndikojnë në mënyrë të dobishme në funksionimin e duhur të sistemit imunitar.

Përveç kësaj, studimet mbi hudhrën kanë treguar se ajo mund të kontribuojë në ruajtjen e ekuilibrit bakterial të traktit gastrointestinal dhe në mbrojtjen kundër mikroorganizmave të dëmshëm (bakteret, kërpudhat), dhe gjithashtu kontribuon në funksionimin e duhur të zemrës dhe sistemit të qarkullimit të gjakut, ndihmon në ruajtjen e kolesterolit dhe lipideve të duhura në nivel në gjak.

Gjithashtu, vitamina D ndihmon në ruajtjen e kockave dhe dhëmbëve të shëndetshëm, kontribuon në përthithjen e duhur të kalciumit dhe fosforit dhe në ruajtjen e nivelit të duhur të kalciumit në gjak, si dhe merr pjesë në procesin e ndarjes së qelizave.

Vitamina A luan një rol në procesin e specializimit të qelizave.

Vitamina E dhe zinku ndihmojnë në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.

MAXIMARIN™ në formën e kapsulave të lëngshme, prodhohet me përdorimin e teknologjisë inovative Flow Caps Liquid Technology® e cila siguron përthithje të shpejtë në trup, duke ruajtur cilësinë e lartë të përbërësve dhe parandalon oksidimin e substancave aktive.

Mënyra e përdorimit: 2 kapsula në ditë. Rekomandohet të konsumohen me sasi të konsiderueshme të ujit.

Additional information

Informacion Nutricional

2 Kapsula / VRU

Vaj të mëlqisë së peshkaqenit, nga të cilat:

1000mg

Alkilglicerole

200mg

Skualen

20mg

Ekstrat të hudhrës, nga e cila:

20mg

Alicin

0,4mg

Alin

0,7mg

Zink në formën e kelatit Albion®

10mg / 100%

Vitaminë D

5µg / 100%

Vitaminë A

400µg / 50%

Vitaminë E

6mg / 50%

VRU

Vlera Referente Ushqyese

Informacion Shtesë

Maximarin™ 1000mg është shtesë ushqimore. Paketimi përmban 60 kapsula me përmbajtje të lëngshme.

Shtesat ushqimore nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar. Rekomandohet një dietë e larmishme dhe e ekuilibruar dhe një mënyrë jetese e shëndetshme. Mbajeni larg fëmijëve.

Shënim: Gratë shtatzëna dhe ato gji dhënëse, duhet të konsultohen me mjekun përpara përdorimit të produktit. Mos e përdorni në rast të mbindjeshmërisë ndaj ndonjërit prej përbërësve.

 

Përbërësit: Vaj të mëlçisë së peshkaqenit, përbërësit e peletit – [agjent përforcues – celulozë mikrokristaline, bisglicinat zinku (kelat aminoacidesh zinku Albion®), ekstrakt hudhre]; DL-alfa-tokoferil acetat – vitaminë E, retinil palmitat – vitaminë A, antioksidant – përzierje tokoferolësh, kolekalciferol – vitaminë D; kapsulë – xhelatinë.

top