Vitamin C 1500mg Levit

Vitamin C 1500mg Levit

Vitaminë C, me koncentrim 1500mg në një tabletë të tretshme.

Sasia

Description

LEVIT C 1500mg është shtesë ushqimore në formën e tabletave të tretshme me aromë limoni, që përmban vitaminë C në formën e acidit L-askorbik. Përmban ëmbëlsues.

Mënyra e përdorimit: 1 tabletë në ditë. Treteni në 150ml ujë të freskët. Shijon më së miri kur konsumohet e ftohtë.

Additional information

Informacion Nutricional

1 Tabletë / VRU

Vitaminë C

1500mg / 1875%

VRU

Vlera Referente Ushqyese

Informacion Shtesë

LEVIT C 1500mg është shtesë ushqimore. Paketimi përmban 20 tableta të tretshme.

Shtesat ushqimore nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar. Rekomandohet një dietë e larmishme dhe e ekuilibruar dhe një mënyrë jetese e shëndetshme. Mbajeni larg fëmijëve.

Kujdes: Nuk duhet të përdoret nga kushdo që është i mbindjeshëm ndaj ndonjërit prej përbërësve të produktit. Personat me gurë në veshka (oksalate ose urate) ose anomali në metabolizmin e hekurit (talasemi, hemokromatozë), gratë shtatzëna dhe ato gji dhënëse, duhet të konsultohen me mjekun përpara se të përdorin produktin. Asnjë produkt tjetër që përmban vitaminë C, veçanërisht në doza mbi 500mg, nuk duhet të konsumohet. 1500 mg vitaminë C mund të shkaktojë shqetësime të lehta stomaku tek individët e ndjeshëm. Konsumimi i tepërt mund të prodhojë efekte laksative.

 

Përbërësit: 36% acid L-askorbik – vitaminë C; agjent shtesë – sorbitol; rregullatorët e aciditetit – karbonatet e natriumit; acid limoni; stabilizues – glikol polietileni; aromatizues, ëmbëlsues – acesulfame K; ngjyra – riboflavins (për aromën e limonit).

top