Gold Vit D3 FAST 4000IU

Gold Vit D3 FAST 4000IU

Gold Vit D3 FAST 4000IU është shtesë ushqimore në formë të tabletave të tretshme, që përmban dozë të lartë të vitaminës D (D3) në dozë prej 4000 IU.

Sasia

Description

Gold Vit D3 FAST 4000IU:

  • Ndihmon në mirëmbajtjen e shëndetshme të eshtrave dhe dhëmbëve,
  • Kontribuon në thithjen normale të kalciumit dhe fosforit,
  • Ndihmon në ruajtjen e niveleve të duhura të kalciumit në gjak,
  • Merr pjesë në procesin e ndarjes së qelizave,
  • Është i nevojshëm për rritjen normale dhe zhvillimin e eshtrave te fëmijët,
  • Mbështet funksionimin e duhur të sistemit imunitar

Vitamina D që përftohet nga trupi si rezultat i sintezës endogjene, është subjekt i luhatjeve të konsiderueshme, të cilat varen nga ekspozimi ndaj rrezatimit diellor; përthithja e tij është e kufizuar, veçanërisht gjatë vjeshtës dhe dimrit.

Mënyra e përdorimit: 1 tabletë në ditë, gjate ose pas ushqimit, ose nëse rekomandohet ndryshe nga mjeku.

Additional information

Informacion Nutricional

1 Tabletë / VRU

Vitaminë D

100µg (4000IU) / 2000%

VRU

Vlera Referente Ushqyese

Informacion Shtesë

Gold Vit D3 FAST 4000IU është shtesë ushqimore. Paketimi përmban 30 tableta të tretshme me përthithje të lartë.

Shtesat ushqimore nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar. Rekomandohet një dietë e larmishme dhe e ekuilibruar dhe një mënyrë jetese e shëndetshme. Mbajeni larg fëmijëve.

Sipas Autoritetit Evropian të Sigurisë Ushqimore, niveli i sigurt i marrjes së vitaminës D nga të gjitha burimet tek njerëzit mbi moshën 11 vjeç është 100μg – 4000IU, për fëmijët nga mosha 1 deri në 10 vjeç është 50μg – 2000IU, Fëmijët nën 11 vjeç nuk duhet të marrin tjetër vitaminë D në të njëjtën kohe.

 

Përbërësit: agjent formësues – manitol, cholecalciferol – vitaminë D, bartës – polivinilpolypirrolidone; agjent përforcues – celulozë; rregullator i aciditetit – acid citrik; agjent përforcues – sorbitol; aromë, agjentë kundër formimit – kripërat e magnezit të acideve yndyrore, dioksidi i silikonit; agjent lustrimi – kopolimer polivinilpirrolidon-vinil acetat; agjent ëmbëlsues – sukralozë.

top