Gold Vit® C Junior

Gold Vit® C Junior

Përmban dy burime të vitaminës C. Produkt i dedikuar për fëmijët nga mosha 3+

Sasia

Description

Gold Vit® C Junior është shtesë ushqimore në formë pluhuri me aromë të shijshme mjedre, i destinuar për konsum të drejtpërdrejtë. Përmban vitaminë C nga të dy burimet natyrore (fruta pluhur acerola me cilësi të lartë) dhe kompleksin inovativ PureWay-C®.

PureWay-C® është një formë e patentuar e vitaminës C që është e dobishme për stomakun – një kompleks i mikrokapsuluar i acidit L-askorbik dhe dylleve natyrore të bimëve (metabolitët e yndyrës).

Studimet kanë treguar se vitamina C kontribuon në funksionimin e duhur të sistemit imunitar dhe forcon natyrshëm imunitetin e trupit. Ai gjithashtu mbështet prodhimin normal të kolagjenit për të siguruar funksionimin e duhur të kockave, dhëmbëve, mishrave të dhëmbëve, lëkurës dhe enëve të gjakut. Vitamina C rrit përthithjen e hekurit dhe gjithashtu kontribuon në reduktimin e lodhjes dhe plogështisë.

Produkti është i dedikuar për fëmijët e moshës 3 vjeç e lart, si një shtesë e kërkesës ditore për marrjen e vitaminës C, veçanërisht gjatë periudhave të rritjes dhe zhvillimit intensiv dhe periudhave kur sistemi imunitar është nën presion. (vjeshtë dhe dimër).

Mënyra e përdorimit: 1 qese në ditë pas një vakti për konsum të drejtpërdrejtë. Mund të konsumohet edhe duke u tretur në një sasi të vogël uji.

Additional information

Informacion Nutricional

1 Qese / VRU

Vitaminë C (PureWay-C® dhe fruta acerola - pluhu)

110mg / 138%

VRU

Vlera Referente Ushqyese

Informacion Shtesë

Gold Vit® C Junior është shtesë ushqimore. Paketimi përmban 20 qese me përmbajtje pluhuri.

Shtesat ushqimore nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar. Rekomandohet një dietë e larmishme dhe e ekuilibruar dhe një mënyrë jetese e shëndetshme. Mbajeni larg fëmijëve.

 

Përbërësit: sheqer, maltodekstrinë, acid L-askorbik i mikrokapsuluar nga PureWay-C® – vitaminë C, 2.8% e frutave pluhur acerola të standardizuara në përmbajtje 15% të vitaminës C natyrale, shije, rregullator aciditeti – karbonat natriumi; aromë natyrale e mjedrës.

top