Urinvita 30 Kapsula

Urinvita 30 Kapsula

Sistemi urinar i shëndetshëm

Sasia

Description

UrinVita® është një suplement ushqimor natyral i bazuar në ekstraktin e shegës, rrushit, boronicës së kuqe dhe rozmarinës. Falë përmbajtjes së tij në proantocianidina dhe procyanidins, ai kontribuon në mirëqenien e sistemit urinar.

REKOMANDOHET PËR:

  • Parandalimin e problemeve urinare
  • Promovonin e funksionit të duhur urinar
  • Mbron trupin, duke pastruar traktin urinar
  • Ndihmon në arritjen e efektit diuretik dhe pastrues
  • Ofron antioksidantë dhe ndihmon në shkurtimin e proceseve infektive
  • Kontribuon në parandalimin formimit të rezistencës bakteriale në formën e biofilmit

 

PËRFITIMET:

  • Efekt mbrojtës i traktit urinar
  • Veprim sinergjik i proantocianidinave, procyanidinave dhe punicalaginave
  • Veprim mbrojtës i acidit elagjik dhe acidit rosmarinik
  • Kombinim sinergjik i ekstrakteve për të penguar prodhimin e biofilmit

 

UDHËZIME PËR PËRDORIM: Merrni 2 deri në 4 kapsula në ditë ndaras nga vaktet.

Additional information

Informacion Nutricional

2 Kapsula

Polifenole Shege (punicalagin)

90mg

Polifenole Rrushi (procynadinis)

190mg

Polifenole Brusnice (proanthyciniadinis)

75mg

Acid Rosmarinik

6mg

Informacion Shtesë

UrinVita është shtesë ushqimore. Produkti përmabn 30 kapsula me përmbajtje pluhuri.

Shtesat ushqimore nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar. Rekomandohet një dietë e larmishme dhe e ekuilibruar dhe një mënyrë jetese e shëndetshme. Mbajeni larg fëmijëve.

Përbërësit: Ekstrakti i shegës (Punica granatum L.), ekstrakti i rrushit (Vitis vinifera L.), ekstrakti i boronicës së kuqe (Vaccinium macrocarpon L.), ekstrakti i rozmarinës (Rosmarinus officinalis L.), agjenti zmadhues (proteina orizi), kapsula vegjetale (hidroksipropilmetilceluloza).

PA LAKTOZË, PA GLUTEN, PRODUKT VEGAN.

top