ReConnect® 15 Tableta

ReConnect® 15 Tableta

Filloni ditën me energji dhe vitalitet falë NADH dhe koenzimës Q10.

Sasia

Description

Reconnect® është formulë inovative e bazuar në NADH (Co-E1), koenzimën Q10, serinë dhe vitaminë C, e cila, falë sinergjisë së përbërësve të saj, ndihmon në përmirësimin e performancës mendore. Falë përbërjes së tij, ndihmon në përmirësimin e përqendrimit, kujtesës dhe të mësuarit, si dhe kontribuon në menaxhimin e stresit. ReConnect është produkt nootropik.

Sindroma e Lodhjes Kronike (SLK) është një patologji komplekse pa ndonjë shkak të njohur dhe pa trajtim universalisht efektiv. Karakterizohet nga lodhje ekstreme ose lodhje e zgjatur që nuk përmirësohet me pushim, vazhdon për më shumë se gjashtë muaj dhe nuk mund të shpjegohet me asnjë gjendje mjekësore. Edhe pse parametra të tillë si inflamacioni, stresi oksidativ dhe mungesa e koenzimës Q10 lidhen me këtë sindromë, SLK shoqërohet edhe me simptoma të tjera si dhimbje muskulore, mosfunksionim të gjumit dhe probleme konjitive. Lodhja kronike mund të përkeqësohet me aktivitetin fizik dhe mendor, dhe intoleranca ndaj ushtrimeve është një ankesë e zakonshme në shumicën e pacientëve me SLK. Deri tani nuk është zbuluar trajtimi efektiv për ta luftuar atë dhe opsionet e disponueshme të trajtimit fokusohen në lehtësimin e këtyre simptomave. Koenzima Q10 dhe NADH janë dy molekula antioksiduese që janë përdorur për shumë vite për ruajtjen e shëndetit të përgjithshëm.

Produkti nuk: Nuk ka efekte mbi-stimuluese dhe nuk krijon varësi.

Mënyra e përdorimit: 1 deri 2 tableta në ditë. Të shoqërohet me ujë.

Additional information

Informacion Nutricional

1 Tabletë / VRU

Koenzimë Q10

50mg

Vitaminë C

40mg / 50%

Serinë

20mg

NADH

5mg

VRU

Vlera Referente Ushqyese

Informacion Shtesë

Reconnect® është shtesë ushqimore. Paketimi përmban 15 tableta.

Shtesat ushqimore nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar. Rekomandohet një dietë e larmishme dhe e ekuilibruar dhe një mënyrë jetese e shëndetshme. Mbajeni larg fëmijëve.

 

Përbërësit: Agjent shtesë (celulozë mikrokristaline), veshja (rrëshirë akrilike), niseshte pregelatinizuese, natriumi croscamellose, talc, koenzima Q10, agjent shtesë (maltodextrin), askorbat natriumi (vitamina C), ngjyra (e verdhë), serina L, veshja (hidroksipropilmetilceluloza), stearat magnezi, veshja (trietilcitrat), NADH, stabilizues (citrat natriumi), dioksid silikoni, veshja (dioksid titaniumi), hidroksid natriumi.

top