O`KEEFEE`S LIP REPAIR PA SHIJE 4.2g

O`KEEFEE`S LIP REPAIR PA SHIJE 4.2g

Buzët e thata dhe të çara janë irrituese, shumë e zakonshme që e përjetojnë shumë njerëz. Ato mund të ndikojnë në jetën tonë personale, javën tonë të punës, madje edhe gjumin tonë.

Produktet O’Keeffe’s Lip Repair janë zhvilluar jo vetëm për të hidratuar buzët, por edhe për t’i mbrojtur ato nga elementët gjatë gjithë vitit. Gama jonë e balsamit efektiv garanton që kudo që mund t’ju çojë dita apo nata, gjëja e fundit për të cilën duhet të shqetësoheni janë buzët tuaja.

Lëreni O’Keeffe’s Lip Repair ta kthejë atë buzëqeshje në fytyrën tuaj.

Sasia
Kategoria

Description

RIPARUES I BUZËVE O’KEEFFE

Lehtësim i garantuar për buzët jashtëzakonisht të thata dhe të plasaritura

Për buzët e plasaritura, O’Keeffe’s Lip Repair është zgjidhja perfekte. Formula jonë shumë efektive lehtëson, ndihmon në riparimin dhe hidraton buzët e thata për duke i kthyer ato në të buta, të lëmuara dhe të shëndetshme gjatë gjithë ditës. Duke ofruar hidratim të qëndrueshëm deri në 24 orë, O’Keeffe’s Lip Repair është vërtetuar klinikisht se funksionon vetëm me një aplikim. Kjo është e sakt – nuk ka më nevojë të aplikoni dhe të riaplikoni gjatë gjithë ditës, as pasi të keni ngrënë ose pirë diçka!

DETAJET E PRODUKTIT

O’Keeffe’s Lip Repair krijon një mburojë fleksibël që lëviz me buzët tuaja për t’ju ndihmuar të mbani buzët e thata dhe të plasaritura të mbrojtura edhe nga mjediset më të vështira. Formula e tij me qendrueshmëri afatgjate e bën atë të përsosur kur jeni në lëvizje, duke siguruar lagështi gjatë gjithë ditës me vetëm një aplikim.

Shumë balsame të tjerë buzësh përfshijnë vetëm një ose dy lloje përbërësish hidratues. O’Keeffe’s Lip Repair përfmban shtatë të tillë. Jo vetëm kaq, por ne i përdorim përbërësit më cilësorë me përqendrim shumë më të lartë.

Për rezultate më të mira, aplikoni O’Keeffe’s Lip Repair në mëngjes dhe shijoni hidratim dhe mbrojtje qetësuese gjatë gjithë ditës. Zgjidhni midis versioneve tona pa aromë ose SPF.

Informacion Shtesë

PËRBËRËSIT

Formula jonë e përshtatur në mënyrë unike kombinon më shumë nga përbërësit hidratues më efektivë në sasi të larta për të ofruar lehtësimin ushqyes që ju nevojitet.

Lip Repair Pa aromë

Dyll blete, dimetikoni, vaj, poli i hidrogjenizuar (C6-14 olefina), fenil trimetikoni, vaji i Prunus Amygdalus Dulcis (Bajame e ëmbël), Gjalpë Butyrospermum Parkii (Shea), Trimetilpentanediol/Adipik Policine Policine/Hydrogjene1, Natriumi Sakarina, kopolimer etilen/propileni/stiren, kopolimer butileni/etilen/stiren, pentaeritritil tetra-di-t-butil hidroksihidrocinamat

Për rezultatet më të mira:

Aplikojeni në buzë sipas nevojës. Mos e ekspozoni produktin në nxehtësi të tepërt dhe diell.

top