MagVita® 20 Tableta

Kontribuon në funksionimin normal të muskujve falë përmbajtjes së magnezit

Sasia

Description

MagVita® është shtesë ushqimore me biodisponibilitet të lartë, me bazë të 6 kripërave të magnezit të kombinuara me vitaminë B6 dhe taurinë. Falë përbërjes së tij, ndihmon në ruajtjen e shëndetit muskuloskeletor në gjendje të mirë.

Tensioni muskulor ndodh kur për shkak të tkurrjes së vazhdueshme të një ose më shumë muskujve. Kur u nënshtrohemi aktiviteteve ose situatave që i mbingarkojnë dhe i lodhin, ato reagojnë për t’u mbrojtur nga përpjekjet dhe kontraktimet dhe mund të themi se është përgjigja e natyrshme e muskujve ndaj mbingarkesës. Tensioni muskulor nuk dallon gjininë apo moshën dhe mund të prekë si fëmijët ashtu edhe burrat dhe gratë e moshave të ndryshme. Shfaqet kryesisht në qafë, qafën e mitrës dhe shpinë, dhe në çdo grup muskulor që i nënshtrohet stresit të tepruar.

Përfitimet e magnezit për gjendjen e mirë të muskujve dhe kontributin në funksionimin e duhur të tyre janë të njohura prej kohësh. Në ditët e sotme, për shkak të rritjes të aktiviteteve sportive, mbajtja e muskujve, kyçeve, kërcit dhe tendinave në kushte normale është shumë e rëndësishme. Nëse e mbajmë shëndetin tonë muskuloskeletor në gjendje të mirë, mund të shmangim probleme shumë të shpeshta si kontraktimet, mbingarkesat e tendinit (tendiniti), dhimbjet e shpinës (dhimbjet e mesit), frakturat, ndrydhjet ose mavijosjet.

Rekomandohet për:

 • Personat që konsumojnë ushqim me nivele të ulta të Magnezit,
 • Personat që kanë aktivitet të ngjeshur ditor,
 • Përmirësim të sistemit neuro-muskular,
 • Rregullim të konstipacionit (kapsllëkut),
 • Problemet digjestive (Redukton acidin në stomak),
 • Personat që vuajnë nga sëmundje të ndryshme kronike (veshka, zemra),
 • Personat që vuajnë nga aritmia,
 • Personat që vuajnë nga astma,
 • Dhimbje të shkaktuara nga dëmtimet nervore,
 • Paraliza cerebrale ( Paraliza e trurit),
 • Sindromën e lodhjes kronike,
 • Dhimbjen e krahërorit,
 • Luftimin e Fibrozës Cistike,
 • Ngadalësimin e efektit të diabetit në sistem nervor,
 • Parandalimin e rënies së flokut,
 • Uljen e kolesterolit,
 • Dhimbjeve post kirurgjikale dhe
 • Sindromës para-menstruale (luhatjes së disponimit)

Mënyra e përdorimit: 2 tableta në ditë. Rekomandohet të konsumohen 1 në mëngjes, 1 në mbrëmje, para ushqimit. Konsumi të shoqërohet me një gotë ujë.

Additional information

Informacion Nutricional

2 Tableta / VRU

Magnez

300mg / 80%

Taurinë

60mg

Vitaminë B6

1,4mg / 100%

VRU

Vlera Referente Ushqyese

Informacion Shtesë

MagVita® është shtesë ushqimore. Paketimi përmban 20 tableta.

Shtesat ushqimore nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar. Rekomandohet një dietë e larmishme dhe e ekuilibruar dhe një mënyrë jetese e shëndetshme. Mbajeni larg fëmijëve.

 

Përbërësit: Celulozë, magnez (magnez glicerofosfat, oksidi i magnezit -marina-, magnezi pidolat, citrat magnezi, glukonat magnez, laktat magnez), veshja (celuloza mikrokristaline, acidi stearik), taurina, dioksidi i silikonit, stearat magnez, hidroklorur piridoksinë (vitamina B6).

top