Gold D3+K2 Forte 4000IU Shot

Gold D3+K2 Forte 4000IU Shot

Kombinim fantastik i vitaminës D3 dh K2. Shije e këndshme mjedre.

Sasia

Description

Shtesë ushqimore në formë të lëngshme. Produkti përmban vitaminë D (D3) në koncentrim të lartë prej 4000IU dhe vitaminë K, që gjendet në formën më të absorbueshme dhe më aktive të 1 – menaquinone-7 (vitamina K2).

Vitamina D ndihmon në funksionimin e duhur të sistemit imunitar, kontribuon në përthithjen e duhur të kalciumit dhe fosforit dhe ndihmon në ruajtjen e kockave dhe dhëmbëve të shëndetshëm. Vitamina K kontribuon në koagulimin e duhur të gjakut dhe, si vitamina D, ndihmon në ruajtjen e kockave të shëndetshme.

Doza e rekomanduar ditore: Doza e rekomanduar ditore: përmbajtja e ½ ampule (12,5 ml) një herë në ditë. Tundeni para përdorimit. 1 ampulë përmban 2 porcione për 2 ditë përdorim.

Pas hapjes, ruajeni në frigorifer duke e mbyllur mirë kapakun dhe konsumojeni brenda 48 orëve. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore.

Shënim: doza ditore është 2000 IU. 1 ampulë përmban dy porcione ditore (4000 IU). Mos konsumoni më shumë se gjysmën e ampulës çdo ditë, pra sasinë e shënuar qartë me shigjeta të kuqe dhe një vijë të trashë të kuqe (shigjetat dhe vija janë të dukshme në etiketën e jashtme dhe të brendshme).

Additional information

Informacion Nutricional

1 Ampulë / VRU

Vitaminë D3

100μg 4000IU / 2000%

Vitaminë K2

150μg / 200%

VRU

Vlera referuese ushqyese

Informacion Shtesë

Gold D3+K2 Forte 2000IU Shot është shtesë ushqimore. Produkti përmabn 10 shishe xhami me përmbajtje të lëngshme.

Shtesat ushqimore nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar. Rekomandohet një dietë e larmishme dhe e ekuilibruar dhe një mënyrë jetese e shëndetshme. Mbajeni larg fëmijëve.

Produkti nuk është i destinuar për të rritur. Nuk duhet të konsumohet nga njerëzit që marrin antikoagulantë që përmbajnë antagonistë të vitaminës K (p.sh. warfarin dhe acenokumarol). Mos përdorni së bashku me preparate të tjera që përmbajnë vitaminë D ose K, ose në rast të mbindjeshmërisë ndaj ndonjërit prej përbërësve të produktit.

Sedimentet dhe kristalizimi që mund të ndodhë janë dukuri natyrore dhe nuk ndikojnë në cilësinë e produktit.

Përbërësit: Ujë, bartës – glicerinë; menaquinone (menaquinone-7) – vitaminë K, stabilizues – çamçakëz arabe (çamçakëz akacie), karboksimetilcelulozë natriumi; kolekalciferol – vitaminë D, bojë – karmine; aromat, rregulluesi i aciditetit – acid citrik; ëmbëlsues – acesulfame K, sukralozë.

top