Chela Mag B6® Forte SHOT

Chela Mag B6® Forte SHOT

Magnez i gjeneratës së re në formë Bisglicinat.

Sasia

Description

Chela Mag B6® Forte SHOT është shtesë ushqimire me përmbajtje të magnezit të lëngshëm në formën e kelatit të aminoacideve Albion®, me përthithshmëri të lartë. Një dozë e vetme përmban- 375mg jone të pastra magnezi, të pasuruar me vitaminë B6.

Një ampulë Chela-Mag B6® Forte SHOT mbulon 100% të kërkesës ditore të trupit për magnez. Përdorimi i formulës inovative Liquid Technology lejon përthithjen e menjëhershme të përbërësve. E gjithë kjo në një ampulë 25ml, duke siguruar lehtësi të jashtëzakonshme përdorimi dhe mundësinë për ta përdorur atë në çdo kohë.

Hulumtimet shkencore, kanë vërtetuar se magnezi:

  • Ndihmon në funksionimin e duhur të muskujve,
  • Kontribuon në funksionimin e duhur të sistemit nervor,
  • Merr pjesë në ruajtjen e funksioneve të duhura psikologjike,
  • Ndihmon në reduktimin e ndjenjës së lodhjes dhe rraskapitjes;
  • Merr pjesë në ruajtjen e kockave dhe dhëmbëve të shëndetshëm;
  • Merr pjesë në ruajtjen e ekuilibrit të elektroliteve;
  • Është i përfshirë në metabolizmin e duhur të energjisë dhe ndihmon në sintezën e duhur të proteinave.

Mënyra e përdorimit: 1 ampulë (25 ml) në ditë pas ushqimit ose nëse u është rekomanduar ndryshe nga mjeku juaj. Tundeni para përdorimit.

Additional information

Informacion Nutricional

1 Ampulë / VRU

Magnez Bisglicinat në formën e kelait Albion®

375mg / 100%

Vitaminë B6

1,4mg / 100%

VRU

Vlera Referente Ushqyese

Informacion Shtesë

Chela Mag B6® Forte SHOT është shtesë ushqimore. Produkti përmabn 9 shishe xhami me përmbajtje të lëngshme.

Shtesat ushqimore nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar. Rekomandohet një dietë e larmishme dhe e ekuilibruar dhe një mënyrë jetese e shëndetshme. Mbajeni larg fëmijëve.

Përbërësit: ujë, magnez bisglicinat (Albion® magnezi aminoacid kelate), acid citrik, oksid magnezi – rregullues aciditeti, aroma, konservues – E 200, acesulfame K, sukralozë – ëmbëlsues, piridoksine hidroklorur (vit. B6), ngjyra: (beta-karote për aromë portokalli, ananasi); përzierje karotenash, kokineal (për aromën e qershisë).

top