Agjent/e promocioni – Këshillues i Shëndetit – Kosovë

Agjent/e promocioni - Këshillues i Shëndetit - Kosovë

Alcedrix ështe kompani që mirret me shprëndarje dhe marketing të produkteve parafarmaceutike (food supplements, kozmetikë), me Seli në Prishtinë. Si pjesë e planeve zhvillimore, kompania është në kërkim të personave që do të jenë pjesë e ekipit në departamentin e Marketingut.

Titulli: Agjent/e promocioni

Rajoni: Në të gjith territorin e Republikës së Kosovës

Detyrat:

 • Organizimi i aktivitetetve të këshillimit mbi shëndetin tek barnatoret në Kosovë.
 • Promovimin e produkteve të kompanisë tek barnatoret.
 • Përcaktimin e niveleve të vitaminave dhe mineraleve për konsumatorët e barnatoreve.
 • Organizimi i eventeve promovuese.
 • Ndërtimi i imazhit profesional të kompanisë

Çka kërkohet?

 • Të jeni banor/e i/e Kosovës.
 • Të keni përvojë pune në njërën nga fushat: farmaceutike, infiermeri, nutricion ose mjekësi.
 • Të jeni të diplomuar ose në vitin e fundit të studimeve.
 • Të jeni i/e aftë të punoni me plane të shitjes.
 • Të jeni i/e aftë të punoni si ekip dhe nën presion të punës.
 • Të keni patentë shoferi të kategorisë “B”.
 • Të jeni të gatshëm të udhëtoni jasht vendit për trajnime.
 • Të mos jeni të përndjekur penalisht.

Çka ofrohet?

 • Paketë atraktive e benfiteve (Pagë + Bonus).
 • Kontratë pune sipas ligjeve në fuqi në Kosovë.
 • Sigurim Shëndetësor.
 • Orar pune: 09:00 – 17:00.
 • Ditët e punës: e Hënë – e Premtë (vikendet janë pushim).
 • Automjet të kompanisë 24h.
 • Smart Phone + pako e komunikimit.

Të gjithë ju që jeni të gatshëm t`i bashkangjiteni këtij ekipi, jeni të mirëseardhur që të aplikoni duke plotësuar formën e aplikimit në https://alcedrix.com/karriera/ dhe duke bashkangjitur CV-në.

**Vetem kandidatët e kualifikuar do të kontaktohen dhe të ftohen për intervistë!**

Forma e Aplikimit

  top